1. Haberler
  2. Medya
  3. Selda Özbek ve Gamze Yarka’nın 28 Yıl Sonra Nostaljik Buluşması

Selda Özbek ve Gamze Yarka’nın 28 Yıl Sonra Nostaljik Buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selda Özbek ve Gamze Yarka’nın Nostaljik Buluşması

Yıllar önce, 90’lı yılların unutulmaz dizisi “Gurbetçiler”nde birlikte rol alan ünlü oyuncular Selda Özbek ve Gamze Yarka, tam 28 yıl aradan sonra yeniden sette bir araya gelerek nostaljik bir buluşma gerçekleştirdiler.

Bu özel an, Gamze Yarka’nın kızı Başak Şahin’in TRT’nin Tabii platformunda yayınlanacak olan yeni dizisi “Antrenör”de Selda Özbek ile birlikte yer almasıyla mümkün oldu. Yıllar önce başlayan dostlukları, bu yeni projede yeniden canlandı.

90’lı yıllarda başlayan bu arkadaşlık, Gamze Yarka’nın sürpriz set ziyaretiyle daha da anlam kazandı. İki eski dost, birlikte geçirdikleri zamanları ve anıları yad ederek nostaljik duygular yaşadılar.

Hatıra fotoğrafı çektiren Selda Özbek, bu anı için; “Bu fotoğraf, özlem dolu güzel bir anı oldu. “Antrenör” dizisinin izleyiciyle buluşmasını heyecanla bekliyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.

Gamze Yarka ise, Selda Özbek ve kızı Başak Şahin için şu duygusal sözleri sarf etti: “Birlikte 5 yıl aynı dizide oynadık, ailemizle olduğumuzdan daha fazla vakit geçirdik. Şimdi ise kızımın ilk set tecrübesinde, kendi dönemimden arkadaşımın kızımla aynı projede yer alması beni gerçekten çok mutlu etti.”

Selda Özbek ve Gamze Yarka’nın 28 Yıl Sonra Nostaljik Buluşması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!