1. Haberler
  2. Magazin
  3. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın Evlat Edinme İddiası Üzerine Soruşturma

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın Evlat Edinme İddiası Üzerine Soruşturma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın Evlat Edinme İddiası

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın Evlat Edinme İddiası

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra’nın evlat edindiği yönünde çıkan haberler, büyük bir tartışma yarattı. Kucağında 2 yaşındaki bir çocukla paylaştığı fotoğrafın ardından Gökhan Çıra’ya gelen tepkilerin artması üzerine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak konuyla ilgili soruşturma açılmasını ve çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti.

Bu talep doğrultusunda Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, hemen bir soruşturma başlattı. Gökhan Çıra’nın ‘aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüklerin ihlali’ suçlamasıyla ifadesinin alınmasına karar verildi. Soruşturma sürecinin ardından Çıra ve Ciğerci’nin evlat edindiği çocuğun ailede kalmasına karar verildi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın Evlat Edinme İddiası Üzerine Soruşturma

“Kimlikte Öz Annesinin İsmi Yazıyor”

Gökhan Çıra, katıldığı bir televizyon programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şunları söyledi: “Bu konuda artık net bir açıklama yapmam gerekiyor. Selenay benim biyolojik kızım. Evlatlık değil, devletin yaptığı testlerden sonra da bu durum kanıtlanmış durumda. Bu çocuğun babası Gökhan Çıra’dır. DNA testleri ve saç örnekleri ile bu durum belgelendi. Bu testleri biz yaptırmadık, devletimiz, haberler üzerine geldi ve gerekli testleri gerçekleştirdi.”

Çıra, çocuğun annesinin adını açıklamak istemediğini belirterek, “Kimlikte zaten annesinin adı yazıyor. O fotoğrafı paylaştığım için hatalı olduğumu kabul ediyorum. Bu tamamen bir hanımefendinin algısından kaynaklanıyor. ‘Ya abla sen kızına neler yapmışsın, bunu hepimiz gördük’ diyebilirim. Kendisi kızını aldırmış, bu durumu herkes biliyor. Sadece işine yarayan fotoğrafı almışsınız. Şorta iç çamaşırı demişsiniz. Bir saat önce spor salonunda şortla spor yapmıştım. Ben o fotoğrafı hiçbir kötü niyet olmadan paylaştım. Hangi anne baba, çocukken çocuğunu kucağına alıp oturtmaz ki?”

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın Evlat Edinme İddiası Üzerine Soruşturma

Kaynak: Sözcü

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın Evlat Edinme İddiası Üzerine Soruşturma
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!