1. Haberler
  2. Spor
  3. Serhat Ardahanspor’un Şampiyonluk Hedefi ve Arsa Vaadi

Serhat Ardahanspor’un Şampiyonluk Hedefi ve Arsa Vaadi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhat Ardahanspor’un Hedefleri ve Arsa Vaadi

2013 yılında kurulan Serhat Ardahanspor, 100 bin nüfusa sahip olan Ardahan’ı Bölgesel Amatör Lig’de başarıyla temsil etmektedir. 25 Ağustos’ta gerçekleştirilen kongrede kulüp başkanı olarak seçilen iş insanı Üzeyir Engin, sezonun başlamasıyla birlikte oyuncu kadrosunu ve teknik ekibi yenileyerek yeni bir sayfa açmıştır.

Engin, ligin ikinci haftasında oynadıkları iki maçta bir mağlubiyet ve bir beraberlik alarak 1 puanla 10’uncu sırada yer alan takımının şampiyon olması durumunda, oyuncu ve teknik ekibe her birine prim olarak İstanbul’da 250 metrekare arsa vereceğini duyurdu. Bu ilginç arsa vaadi, futbolcu ve teknik ekip tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

İstanbul’daki Gayrimenkul Faaliyetleri

Ardahan’ın, Türkiye profesyonel futbol liginde temsil edilmeyen tek il olduğunu vurgulayan iş insanı Üzeyir Engin, iyi bir takım kurduklarını ve bu sezon oldukça iddialı olduklarını ifade etti. İstanbul’da gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Engin, “Tek amacım, bu yıl aldığım Serhat Ardahanspor’u şampiyon yaparak 3. lige çıkarmaktır. Futbolcu ve teknik ekibe, elde ettikleri her galibiyet için prim vereceğiz. Şampiyon olmaları halinde İstanbul’da 250 metrekare arsa hediye edeceğim. Sporcularıma inanıyor ve güveniyorum” şeklinde konuştu.

Takım Kaptanının Hedefleri

Takım kaptanı Sinan Biter ise, Ardahan’ı şampiyon yapmak ve kulüp başkanı Engin’in tüm ekibe vadettiği primden yararlanmak için sezon boyunca tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirtti. Biter, “Hedefimiz sadece galibiyet almak değil, aynı zamanda Ardahan’ı en iyi şekilde temsil etmektir” diyerek takımdaki motivasyonu artırdı.

Bu sezon, Serhat Ardahanspor’un başarısı için tüm oyuncular ve teknik ekip bir araya gelerek mücadele etmeyi hedefliyor. Ardahan’ın futbol tarihinde önemli bir yere sahip olacak bu takım, şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Serhat Ardahanspor’un Şampiyonluk Hedefi ve Arsa Vaadi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!