1. Haberler
  2. Magazin
  3. Serpil Örümcer’in Zorlu Mücadelesi ve Sanat Hayatı

Serpil Örümcer’in Zorlu Mücadelesi ve Sanat Hayatı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serpil Örümcer’in Zorlu Mücadelesi

Serpil Örümcer'in Zorlu Mücadelesi

Ünlü sanatçı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla ambulansa ulaşan Örümcer, hastanede yapılan kontroller sonucunda ayağının alçıya alındığını öğrendi. 72 yaşındaki sanatçı, yaşadığı zor günlere bir de bu durumun eklenmesinden dolayı büyük bir üzüntü duydu. “Zaten çok zor günler geçiriyorum, şimdi de bu başıma geldi. Gittiğim hastanede doktor, ayağımın gerekirse kesilebileceğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum,” diyerek hayranlarından yardım istedi.

Serpil Örümcer'in Zorlu Mücadelesi ve Sanat Hayatı

Güzellik Yarışmasıyla Şöhrete Adım Attı

Serpil Örümcer, 1967 yılında katıldığı güzellik yarışmasında finale kalarak sanat dünyasında ilk adımını attı. O dönem bir şirkette sekreter olarak çalışıyordu. Bu yarışmanın ardından gelen şöhret, hayatında yeni kapılar açtı.

15 Yaşında Şarkıcı Oldu

Henüz 15 yaşındayken katıldığı güzellik yarışması ona müzik kariyerine adım atma fırsatı sundu. Kendisine gelen müzik teklifi karşısında tereddüt etmeden bu fırsatı değerlendirdi ve şarkıcılık kariyerine yöneldi.

Serpil Örümcer'in Zorlu Mücadelesi ve Sanat Hayatı

Faturalarını Ödeyemediğine Dair Video Paylaştı

Uzun süredir zorlu bir yaşam mücadelesi veren Örümcer, son haliyle hayranlarını derinden üzdü. Elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyemediğini belirttiği bir video paylaşarak destek istedi. Kendi resimlerini 200 TL’den yardım amaçlı satışa çıkardığını söyleyen sanatçı, “Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı resimlerimi göndermek istiyorum,” dedi.

Pazar Günleri Yorucu Geçiyor

‘Arka Sokaklar’ dizisi ekibi, geçtiğimiz şubat ayında Örümcer’e büyük bir vefa örneği göstererek onu dizinin üç bölümünde konuk oyuncu olarak dahil etti. Oyunculuk yapma arzusunu dile getiren Serpil Örümcer, teklif almadığını belirterek yapımcılara seslendi. “Setleri özlemişim, ‘Arka Sokaklar’ setinde heyecanlandım, çok mutlu oldum, onlar da mutlu oldu. Yaşıma göre anneanne rolleri ya da başka roller olursa severek oynarım. Bu benim için iyi olur, pazardaki kadar yorulmam. Çünkü pazar beni yoruyor. Oyunculuk yapsam daha iyi şartlarda yaşayabilirim,” şeklinde konuştu.

Serpil Örümcer’in Zorlu Mücadelesi ve Sanat Hayatı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!