1. Haberler
  2. Gündem
  3. Seydişehir’de Yangın Paniği: Polis Memurunun Aracında Alevler Yükseldi

Seydişehir’de Yangın Paniği: Polis Memurunun Aracında Alevler Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, saat 03.30 sıralarında Seydişehir’in Alaylar 2 Mahallesi İbrahim Hakkı Müftü Caddesi üzerindeki Fatih Apartmanı’nın önünde gerçekleşti. Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan polis memuru Hacı Kenger‘in park halindeki 07 AVA 665 plakalı hafif ticari aracı aniden alev aldı. Yangın, kısa bir süre içinde aracın yanı sıra, yanındaki iki otomobile de sıçradı.

Yangının çıktığını fark eden komşular, hemen durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere hızlı bir müdahalede bulunarak yangını kontrol altına almayı başardı. Ancak, maalesef Kenger’e ait hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi. Yangının sıçradığı diğer iki otomobilde de önemli hasar oluştu.

Polis, yangının çıkış sebebini araştırmak amacıyla güvenlik kamera görüntülerini incelediğinde ilginç bir detayla karşılaştı. Görüntülerde, şapkalı bir kişinin elinde bir bidonla aracın yanından koşarak uzaklaştığı ve ardından yangının başladığı tespit edildi. Bu doğrultuda, ekipler şüphelinin kimliğini belirlemek için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Yangın ve sonrasındaki gelişmeler, mahalledeki sakinlerde büyük bir korku ve paniğe neden oldu. Olayın detayları ve şüphelinin bulunması için emniyet güçleri çalışmalarını sürdürmektedir.

Seydişehir’de Yangın Paniği: Polis Memurunun Aracında Alevler Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!