1. Haberler
  2. Gündem
  3. Seyhan’da Lise Öğrencisine Cinsel Taciz: Şüpheli Tutuklandı

Seyhan’da Lise Öğrencisine Cinsel Taciz: Şüpheli Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seyhan’da Şok Edici Olay

Seyhan ilçesinin Havuzlubahçe Mahallesi’nde meydana gelen rahatsız edici bir olayda, motosikletli bir şahıs, servisten evine dönen lise öğrencisi bir kızı hedef aldı. Genç kız, sokakta yürüdüğü sırada Oktay S. isimli şüpheli, aniden yolunu kesti.

Cinsel Taciz İddiası: Şüpheli, bu esnada pantolonunun fermuarını açarak cinsel organını kıza gösterdi. Korkuya kapılan genç kız, çığlık atarak olay yerinden uzaklaştı ve hemen cep telefonuyla babasını arayarak başına gelenleri anlattı. Baba ve kızı, olayın ardından Dağlıoğlu Polis Merkezi’ne giderek şüpheliden şikayetçi oldu.

Motosikletin Çalındığı Ortaya Çıktı: Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayın aydınlatılması için çalışma başlattı. Ekipler, sokak ve çevresindeki yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Bu incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği ve adresi tespit edildi. Oktay S., Yüreğir ilçesindeki Sarıçam Mahallesi’ndeki evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Şüphelinin kullandığı motosikletin Antalya’nın Kepez ilçesinden çalındığı, motosikletin üzerindeki plakanın da başka bir çalıntı araca ait olduğu belirlendi.

Geçmişteki Suç Kayıtları: Gözaltına alınan Oktay S.’nin geçmişte de suç kaydı olduğu öğrenildi. 2013 yılında ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçuna karıştığı, ayrıca ‘hırsızlık’ ve ‘taksirle yaralama’ suçlarından toplamda 24 kaydı bulunduğu belirtildi. Evli olduğu ve eşinin hamile olduğu öğrenilen Oktay S., ifadesinde, “Oradan geçtim ancak kimseyi taciz etmedim” savunmasını yaptı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oktay S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kaynak: Sözcü

Seyhan’da Lise Öğrencisine Cinsel Taciz: Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!