1. Haberler
  2. Magazin
  3. Şeyma Subaşı’nın Yeni Aşkı: Marlon Teixeira ile Romantik Anlar

Şeyma Subaşı’nın Yeni Aşkı: Marlon Teixeira ile Romantik Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyma Subaşı’nın Yeni Aşkı

Şeyma Subaşı'nın Yeni Aşkı

Şeyma Subaşı, attığı her adımla gündemi sarsmayı başaran bir isim. İki kez evlenmiş olmasına rağmen, hala gerçek mutluluğu bulamamış gibi görünüyor. Son dönemde paylaştığı bir video ile takipçilerine sabır istemiş ve hayatında çok heyecan verici gelişmeler yaşandığını belirtmişti.

Ünlü fenomen, Brezilyalı model Marlon Teixeira ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, birlikte geçirdikleri anları sosyal medya üzerinden paylaşarak ilişkilerini ilan ettiler. İlk olarak el ele poz veren çift, ardından dudak dudağa vermiş oldukları romantik anları da takipçileriyle paylaştı.

Şeyma Subaşı'nın Yeni Aşkı: Marlon Teixeira ile Romantik Anlar

Subaşı, Instagram gönderisine şu notu düştü: “Birlikte geçirdiğimiz her an, saf ve büyülü bir his uyandırıyor. Sevgi, kahkaha ve beni canlı hissettiren derin bir bağla birbirimizi besliyoruz. Sessizlik içinde, yüreğimi dolduran ve hayatı dolu dolu yaşatan bir huzur buluyorum. En basit şeyler, en anlamlı olanlar.”

Hayatındaki bu yeni bölümle ilgili heyecanı gözlerinden okunan Şeyma Subaşı, takipçilerine umut dolu mesajlar vermeye devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Şeyma Subaşı’nın Yeni Aşkı: Marlon Teixeira ile Romantik Anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!