1. Haberler
  2. Medya
  3. Show TV’de ‘Deha’ Dizisi Heyecanı Devam Ediyor

Show TV’de ‘Deha’ Dizisi Heyecanı Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’de ‘Deha’ Heyecanı Sürüyor

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ay Yapım imzalı ‘Deha’, önceki akşamın yeni bölümüyle yine büyük bir heyecan yarattı. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici sahneleriyle sosyal medyada gündem haline gelen ‘Deha’, reytinglerde de iyi sonuçlar elde etmeyi başardı. Geçen haftaya oranla tüm izleyici gruplarında bir miktar izleyici kaybı yaşayan dizi, buna rağmen tüm kategorilerde günü ikinci sırada tamamladı.

Senaryosu Damla Serim’e ait olan, yönetmenliğini Umut Aral’ın üstlendiği ‘Deha’, temposunun hiç düşmediği 4. bölümüyle Show TV’de izleyici karşısına çıktı. Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Taner Rumeli, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu gibi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, yeni bölümüyle de izleyicileri ekran başına kilitledi.

Sosyal medyada da büyük bir ilgiyle karşılanan dizi, #Deha etiketiyle Türkiye’de 6 saat 10 dakika süreyle TT listesinde zirvede yer aldı. Bölümde, Ceylan’ın İskender’i vurması tüm aileyi derin bir şok içerisine sokarken, İskender’in eline büyük bir koz geçmiş oldu. Devran, Ceylan’ı korumak adına İskender’e Karga’nın parasını aklamasında yardım etmeye karar verdi.

  • İskender’in evlerinin önüne yığdığı paraları Karga için aklamaya çalışan Devran, Boran’ın ölümüne dair İskender’in bağlantılarını kanıtlamak için, Boran’ın ölümünden sorumlu tutulan kişiyi hapishanede ziyarete gitti.
  • Cesur, Devran’dan kurtulma planları yaparken Hakim’e dikkatli olmasını söyledi.
  • Devran’ın İskender’e karşı yaptığı zeki planları Hakim’e anlatan Cesur, Devran’ın kardeşinin intikamını almadan peşlerini bırakmayacağı konusunda uyarıda bulundu.

Devran, İskender ile zorunlu bir ortaklık kurduktan sonra para aklama işine mahalleliyi de dahil etmek zorunda kaldı. Bu sırada İskender, kendini güvende hissetmek adına yeni bir hamle yaptı. Ancak Devran bu sefer daha sağlam adımlar attı. Kardeşinin gerçek katilini bulmaya çalışan Devran’ın, en başından beri İskender’in adamı Tim ile iş birliği yaptığı ortaya çıktı. Son olarak, İskender’in bilgisayarındaki dosyaları Tim’den isteyen Devran, Boran’a yapılanları izlediği görüntüler sonucunda büyük bir kriz geçirdi. Ele geçirdiği yeni delillerle soluğu Esme’nin kapısında alan Devran, ondan yardım istedi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, İmre İstanbul’a döndü. İskender, İmre’yi karşılamaya giderken onu Karga’ya götürüp mücevherleri teslim etmesini sağladı. İmre, Karga ile karşı karşıya geldiğinde ona kolay bir lokma olmadığını gösterdi. Devran, para aklamak için düzenlediği düğüne ailesiyle birlikte eksiksiz katılırken, İskender de kendi ailesiyle gelip gövde gösterisi yapmak istedi. Ancak bu sefer her şey planladığı gibi gitmedi. Para Karga’nın hesabına geçince onunla olan hesaplar sorunsuz kapandı. Düğünün finalinde ise Devran, İskender’den aldığı annesinin emaneti olan bileziği herkesin gözünün önünde ona takarak ailesinin geçmişten gelen intikamını aldı.

Bu esnada, Esme’nin Boran’ın katili sanılan tutukluyla çıkıp gelmesi, başta İskender, Cesur ve Hakim olmak üzere herkes üzerinde büyük bir şaşkınlık yarattı. Devran ailesine İskender ile olan planlarını açıkladı. Dizinin finalinde ise Gülce’nin, Boran’ın katili olmadığı anlaşılan adamı karşısına alıp “Konuş” dediği anlar, yeni bölümde yaşanacak olaylara dair heyecanı artırdı.

Show TV’de ‘Deha’ Dizisi Heyecanı Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!