1. Haberler
  2. Medya
  3. Show TV’de Yeni Dizi: Kalpazan

Show TV’de Yeni Dizi: Kalpazan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV ekranlarına merakla beklenen yeni dizi Kalpazan geliyor. Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ve O3 Medya’nın destek verdiği bu iddialı projede, başrol karakteri Kartal’ı Çağlar Ertuğrul canlandırıyor. Ertuğrul, diziye dair ilginç açıklamalarda bulunarak izleyicilerle buluşmak için sabırsızlandığını dile getirdi.

Projenin sürprizlerle dolu olduğunu belirten yakışıklı oyuncu, “Projenin sürprizi bol. Ben de en az seyirciler kadar heyecanlı ve meraklıyım. Kartal, yazım dilinde komedisi yüksek bir karakter. Onu canlandırmak oldukça eğlenceli.” ifadelerini kullandı.

Karakteriyle olan benzerliklerini de paylaşan Ertuğrul, “Kartal, sorun çözmeyi ve alttan almayı seven birisi. Bu açıdan buralarda benzerliğimiz olabilir. Senaryonun ve karakterlerin yazım dili gerçekten temiz ve açık. Beni tanıyıp bu işi okuyanlar, ‘Kartal zaten sensin’ dediler.” şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu, Kalpazan dizisi için gün sayan hayranlara özel bir mesaj da verdi: “Sürprizlere açık bir hikaye. Durağan olmayan, bir anda şoke edici olaylar yaşatabilen bir kurgu dünyası sizleri bekliyor.”

Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığı ve Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğiyle hayata geçirilen Kalpazan, başrollerinde Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal gibi önemli isimleri barındırıyor. Ayrıca Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk, Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi başarılı oyuncular da dizinin kadrosunda yer alıyor. Kalpazan, Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Show TV’de Yeni Dizi: Kalpazan
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!