1. Haberler
  2. Medya
  3. Show TV’de Yeni Dizi: Kalpazan

Show TV’de Yeni Dizi: Kalpazan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’de ekranlara gelecek olan “Kalpazan” dizisi, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ve O3 Medya’nın desteklediği iddialı bir proje. Dizinin başrolünde yer alan Çağlar Ertuğrul, canlandırdığı Kartal karakterine dair ilginç açıklamalarda bulundu. Ertuğrul, izleyicilere projeyi tanıtırken, buluşmak için sabırsızlandıklarını belirtti:

“Projenin sürprizi bol. Ben de en az seyirciler kadar heyecanlı ve meraklıyım. Kartal, yazım dilinde komedisi yüksek bir karakter. Canlandırması oldukça eğlenceli.”

Karakteri ile arasında kurduğu bağı da aktaran Ertuğrul, şöyle devam etti:

“Kartal, sorun çözmeyi ve alttan almayı seven birisi. Bu yönlerden benzerliğimiz olabilir. Senaryonun ve karakterlerin yazım dili gerçekten temiz ve açık. Beni tanıyıp bu işi okuyanlar, ‘Kartal zaten sensin’ dediler.”

Başarılı oyuncu, “Kalpazan” dizisi için gün sayan izleyicilere özel bir mesaj da iletti:

“Sürprizlere açık bir hikaye. Durağan olmayan, bir anda şoke edici olaylar yaşatabilen bir kurgu dünyası sizleri bekliyor.”

Dizinin kreatif yapımcılığı Mehmet Ada Öztekin’e, yönetmenliği ise Uğur Karaaslan’a emanet edildi. “Kalpazan” dizisinin başrollerinde Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk, Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi başarılı oyuncular da dizide rol alacak.

“Kalpazan” her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte bu heyecan dolu projeye dair bir ipucu:

Birileri kamera arkası mı istemişti? Buyurun o zaman 🪙

#Kalpazan ilk bölümüyle 21 Ekim Pazartesi Show TV’de başlıyor!

@showtv @o3medya

Show TV’de Yeni Dizi: Kalpazan
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!