1. Haberler
  2. Medya
  3. Show TV’nin Yeni Dizisi: Sandık Kokusu

Show TV’nin Yeni Dizisi: Sandık Kokusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği ve izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi “Sandık Kokusu”, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler yer alıyor.

32. Bölümde Yaşanacaklar

“Sandık Kokusu”nun 32. bölümünde izleyicileri heyecan dolu anlar bekliyor. Kıvanç, Karsu ve Mert, Tekin’in kızı Nilüfer’in yardımıyla Irmak’ın tutulduğu yeri öğrenirler. Irmak kurtarıldığında, Tekin polisler tarafından tutuklanır. Bu gelişmeler dizinin gidişatına büyük etki yapacak.

Mafya ile başı belada olan Reha, canından endişe etmeye başlar. Rahim’in, Reha’dan bedel olarak bir milyon dolar istemesi, durumu daha da karmaşık hale getirir. Kıvanç, herkesle birlikte Bora’yı da kulübüne davet ederek planlarını devreye sokar.

Gecenin ilerleyen saatlerinde, sarhoş bir adamın Karsu’yu rahatsız etmesi, olayların karakolda sonlanmasına sebep olur. Gülnaz, site görevlisi Ekrem’i Albay zannettiği için Türkan aracılığıyla bir görüşme ayarlar. Fakat karşısında yaşlı, gerçek Albay’ı görünce neye uğradığını şaşırır.

Ekrem meselesini öğrenen Filiz, Gülnaz’ı Hasan’a söylemekle tehdit ederken, Gülnaz cesur bir karar alarak her şeyi Hasan’a itiraf eder. Bu durum Filiz’i oldukça şaşırtır. Ayça ise çıkmak için Bora’nın aramasını beklerken, Bora’nın Karsu’yu almaya geldiğini görünce büyük bir şok yaşar. İlk defa yenildiğini hisseden Ayça, Karsu’ya karşı daha da sertleşmek zorunda kalacaktır.

Dizinin Yayın Tarihi

“Sandık Kokusu”, yeni bölümüyle 23 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00‘de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak!

“Kara sevdaya düştüm…”

#SandıkKokusu yeni bölümüyle 23 Ekim Çarşamba 20.00’de Show TV’de! 📺 @ShowTV

Show TV’nin Yeni Dizisi: Sandık Kokusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!