1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız’ın Aşkı

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız’ın Aşkı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıla Türkoğlu’nun Yeni Aşkı: Ata Ayyıldız

Sıla Türkoğlu'nun Yeni Aşkı: Ata Ayyıldız

Genç ve yetenekli oyuncu Sıla Türkoğlu, daha önce meslektaşları Halil İbrahim Ceylan, Doğukan Güngör ve Alp Navruz ile anılan aşk hayatında yeni bir sayfa açtı. Bu kez gönlünü işletmeci Ata Ayyıldız‘a kaptırarak, ilişkisini herkese duyurdu.

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız'ın Aşkı

Geçtiğimiz hafta, Instagram hesabından ilk kez sevgilisiyle birlikte olan bir fotoğraf paylaşarak takipçilerine mutlu anlarını gösterdi. Oyuncu, önceki akşam ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin galasına birlikte katıldığı Ayyıldız ile dikkatleri üzerine çekti. Galada Sıla, film hakkında şöyle konuştu: “Bir Cumhuriyet Şarkısı’nın umut dolu bir film olduğunu düşünüyoruz. Böyle bir filmin içinde olmak, eminim bütün oyuncu arkadaşlarım için de büyük bir gurur kaynağıdır. Hepsini canı gönülden tebrik ederim.”

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız'ın Aşkı

Gala sırasında, el ele katıldığı sevgilisiyle ilgili sorulara gülerek yanıt veren Türkoğlu, “Sorarsınız diye getirdim” diyerek samimi bir tavır sergiledi. Bu yanıtı, izleyenlerin yüzünde bir gülümseme oluşturdu.

Ata Ayyıldız, daha önce sosyal medya fenomeni Betül Çakmak ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmişti. Ancak şimdi, Sıla ile olan ilişkisiyle dikkat çekiyor. İkili, mutluluklarını paylaşmakta oldukça kararlı görünüyor.

Kaynak: Sözcü

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız’ın Aşkı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!