1. Haberler
  2. Medya
  3. Sinema Uyarlaması ‘0000 Kilometre’ İçin Geri Sayım Başladı

Sinema Uyarlaması ‘0000 Kilometre’ İçin Geri Sayım Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinema Uyarlaması “0000 Kilometre” İçin Geri Sayım Başladı

Sinema Uyarlaması “0000 Kilometre” İçin Geri Sayım Başladı

Başrollerinde Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın yer aldığı, Beyza Alkoç’un ‘Sıfır Kilometre’ adlı kitabının sinema uyarlaması için heyecan verici bir geri sayım başladı. Önceki gün düzenlenen basın toplantısında film ekibi, projeye dair heyecanlarını ve beklentilerini paylaştı. Geçtiğimiz yılın en fazla gişe yapan filmlerinden biri olan 3391 Kilometre filminin devamı niteliğindeki 0000 Kilometre, bu sezonda da sinema tutkunları tarafından merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor.

Basın toplantısına katılan oyuncular, yapımcılar ve yönetmen, projeye olan bağlılıklarını dile getirerek, izleyicilerin beklentilerini karşılayacak bir yapım ortaya koymak için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladılar. Yönetmen Deniz Enyüksek, yapımcı Ömer Faruk Sorak’ın tecrübesinin projeye büyük katkı sağladığını belirterek, “Çekim süreci son derece keyifli geçti. Şansımız hep yanımızdaydı” dedi. Özellikle Paris’teki çekimlerin unutulmaz anılarla dolu olduğunu ifade eden Ahmet Haktan Zavlak, “Filmde yer alan ‘yağmur’ efektinin bolca kullanıldığı sahneler büyük bir görsel şölen sunacak,” şeklinde konuştu.

Ekiple yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Derya Pınar Ak, “Bu film, zengin prodüksiyonu ve yönetmenimizin harika görselliği ile izleyicilerin aklında kalacak,” dedi. Yazmaya çok küçük yaşlardan itibaren başlayan ve eserleri geniş bir kitle tarafından sevilen yazar Beyza Alkoç, “Hayallerimin ötesinde güzellikler yaşıyorum. Filmimiz, kitap okurlarının beklentisini fazlasıyla karşılayacak,” şeklinde duygularını ifade etti.

Filmde Gülin İyigün, Ogün Kaptanoğlu, Cavit Çetin Güner, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür gibi isimler de yer alıyor. Filmin senaryosu Fulya Özcan tarafından yazıldı ve yönetmenliğini Deniz Enyüksek üstlendi. Böcek Film, Mgx Film ve Plaza Yapım ortaklığıyla hayata geçirilen 0000 Kilometre, A 90 Pictures dağıtımıyla 1 Kasım 2024’te sinema izleyicisiyle buluşacak.

Filmin Konusu

İzmir ve Ege, 3391 Kilometreyi aşarak Paris’te birlikte bir hayat kurmuştur. Ancak gelen bir telefon, her şeyi altüst eder. İzmir ve Ege’nin arasında yeniden mesafeler belirecek ve birlikte her şeye en baştan başlamaları gerekecektir. Hayat, onları tekrar aşklarının başladığı İzmir’de bir araya getirecektir. İzmir ve Ege’nin yıldızlarla dolu hikayesi devam ederken, artık aralarındaki Sıfır Kilometre ile hayatın acı-tatlı sürprizlerine birlikte göğüs gerebileceklerdir. Ancak yeniden dokunamamanın ve istediğinde yanında olamamanın zorlukları, bir uzak mesafe aşkının gerçekleri, hayatlarına dönüş yapacaktır.

Sinema Uyarlaması ‘0000 Kilometre’ İçin Geri Sayım Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!