1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şişli Nişantaşı’nda Motosiklet Kazası ve Olay Anı

Şişli Nişantaşı’nda Motosiklet Kazası ve Olay Anı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli Nişantaşı’nda Motosiklet Kazası

Şişli Nişantaşı'nda Motosiklet Kazası

Olay, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00 sularında Şişli Nişantaşı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Melik A. adlı genç, kız arkadaşıyla birlikte motosikletle caddede ilerliyordu. Aniden önlerinde bulunan bir otomobil, sinyal vermeden durdu. Bu beklenmedik duruş sonrasında, Libya uyruklu bir turist otomobilin kapısını açarak araçtan indi.

Bu sırada, motosikletle otomobilin sağ tarafından geçmeye çalışan Melik A., açılan kapıya çarparak takla attı. Çarpmanın etkisiyle hem Melik A. hem de motosikletteki kız arkadaşı yere düştü. Kazanın ardından, Melik A., kız arkadaşının dudağının ve kaşının kanadığını görünce öfkeyle bağırmaya başladı.

‘BEN BUNU DOĞRAYACAĞIM’

Kaza sonrası büyük bir sinirle, turiste hakaret eden Melik A., kaskıyla turiste vurarak öfkesini dışa vurdu. Olayı gören vatandaşlar, “Kendine gel, sakin ol!” şeklinde uyarılarda bulunarak Melik A.’yı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak öfkeli genç, “Kim bunlar? Ben bunu öldüreceğim, doğrayacağım en sonunda!” diyerek bir kez daha turiste saldırmaya çalıştı.

Çevredekiler, motosikletliyi sakinleştirmeye uğraşırken, turist uzun bir süre araçta kalmayı tercih etti. Melik A.’nın kazada yaralanan kız arkadaşına ve turiste, çevredeki vatandaşlar ile esnaflar müdahale etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, durumu kontrol altına alarak Melik A.’yı sakinleştirdi.

Polisler, kazayla ilgili tutanak tutarken tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Olay, Nişantaşı’nda yaşanan bu beklenmedik kaza ile birlikte, hem motosiklet sürücüsü hem de turist için unutulmaz bir anı haline geldi.

Şişli Nişantaşı’nda Motosiklet Kazası ve Olay Anı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!