1. Haberler
  2. Spor
  3. Sivasspor, Hatayspor Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, Hatayspor Maçına Hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivasspor, pazar günü kendi sahasında Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı ekipte sakatlığını atlatan Rey Manaj, takımla birlikte çalışmalara katılırken, milli takımlarda bulunan diğer oyuncular antrenmanda yer almadı. Antrenman, koşu ve pas çalışması ile başlayarak, sonrasında taktik ağırlıklı çalışmalara devam etti.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Yaşadığımız kaoslardan sonra oluşturduğumuz takımın ve sonradan katılan arkadaşların yaşadığı sakatlıklarla beraber son iki haftada işler istediğimiz gibi gitmedi. Bazı bölümlerde oldukça iyi oynadığımız anlar oldu, ancak istemediğimiz durumlar da yaşadık. Baktığımızda, çok daha iyi yerlere gelebilecek potansiyele sahipken, bulunduğumuz konumun kötü olmadığını düşünüyorum” dedi.

‘RIZA HOCAMIZI ALKIŞLATMAK İSTİYORUZ’

Hafta sonu oynanacak karşılaşmada, hem deprem mağduru Hatayspor’u hem de Sivasspor’a büyük başarılar kazandıran teknik direktör Rıza Çalımbay’ı konuk edeceklerini hatırlatan Uygun, “Sivasspor tarihinin en büyük başarılarını yaşatmış ve Sivas’a büyük katkılar sağlamış hocalarımızdan biri olan Rıza Çalımbay hocamızı ve tarihimizdeki en büyük depremlerden birini yaşamış olan Hatay’ı, Hatay halkını, Hatayspor’u kendi evimizde ağırlayacağız. Rıza hocamızla birlikte yaşadığımız üç Avrupa kupası başarısı ve Türkiye Kupası’nı kazanma başarıları, Sivasspor tarihinin önemli kilometre taşlarıdır. Kendisi, Sivasspor’un en önemli hocalarından biri olarak her zaman karşımıza çıkmıştır. Dolayısıyla, Sivasspor taraftarlarıyla birlikte, Rıza hocamızın stadyuma geldiğinde alkışlanmasını ve ona yaşattığı tüm başarılar için kutlanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Uygun, “Sivasspor adına, kazanmak zorunda olduğumuz çok kritik bir maça çıkıyoruz. Evet, bazı eksiklerimiz mevcut. Alex’in sakatlığı, Manaj’ın ise şu anki performansının yalnızca yüzde 65 seviyesinde olması bizim için bir handikap gibi görünse de, diğer futbolcu kardeşlerimizle birlikte seyircimizin de desteğiyle bu maçı kazanmayı hedefliyoruz. İnşallah kazanan taraf oluruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Sivasspor, Hatayspor Maçına Hazırlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!