1. Haberler
  2. Medya
  3. Siyah Kalp 5. Bölüm Bu Akşam Show TV’de

Siyah Kalp 5. Bölüm Bu Akşam Show TV’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah Kalp 5. Bölüm Bu Akşam Ekranlarda

Siyah Kalp 5. Bölüm Bu Akşam Ekranlarda

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Siyah Kalp, bu akşam beşinci bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Yönetmenliğini Ali Balcı’nın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un kaleme aldığı bu dizi, dikkat çekici kadrosuyla da göz dolduruyor.

Siyah Kalp’in kadrosunda; Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden yetenekli ve usta isimler yer alıyor.

5. Bölümde Neler Olacak?

5. Bölümde Neler Olacak?

Bu akşamki bölümde, Melek ve Nuh, karşılarında Nihayet’i görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyecekler. Sumru, tüm bu gelişmeleri uzaktan izlerken, konakta nikah hazırlıkları için hazırlıklar hız kazanacak. Sevilay, Hikmet için Cihan ile evlenmeyi kabul ederken, Cihan ailesini zor durumdan kurtarmak için farklı yollar arayışına girecek. Ancak karşısına çıkan tek şey, babasının ısrarı olacak.

Sevilay, Cihan ile evlenmek istemediği için zor bir durumla karşı karşıya kalacak. Duygularının arkasında durmaya çalışırken, yeni dostlukların da temellerini atmaya başlayacak. İkizler, düşmüş oldukları zor duruma karşı güçlü durmaya çalışsalar da, sevgi açlığı onları daha fazla hayal kırıklığına itecek.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerini bekliyor!

Siyah Kalp 5. Bölüm Bu Akşam Show TV’de
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!