1. Haberler
  2. Medya
  3. Siyah Kalp 5. Bölüm Tanıtımı

Siyah Kalp 5. Bölüm Tanıtımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah Kalp’in 5. Bölümü Ekranda!

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Siyah Kalp’, Perşembe akşamı beşinci bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Dizi, dram dolu hikayesi ve etkileyici karakterleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

5. Bölümde Neler Olacak?

Siyah Kalp’in 5. bölümünde, Melek ve Nuh, karşılarında Nihayet’i görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Bu sırada, Sumru da durumu uzaktan izleyen bir gözlemci olarak olayları takip ediyor. Sevilay’ın, Hikmet ile evlenmeyi kabul etmesiyle konakta nikâh hazırlıkları hız kazanıyor. Ailesini çıkmaz bir durumdan kurtarmaya çalışan Cihan ise farklı yollar arayışına giriyor. Ancak, karşılaştığı en büyük engel babasının ısrarıdır. Sevilay, Cihan ile evlenmek istemediği için zor bir durumda kalıyor. Duygularını bastırmaya çalışan Sevilay, yeni dostlukların temellerini atmaya da başlayacaktır.

İkizler, zorlu durumlarla başa çıkmaya çalışsalar da, içlerindeki sevgi açlığı onları daha fazla hayal kırıklığına sürükleyecektir. Nihayet, “Bu çocukları hangi şartlarda doğurduğunu unutmamalısın” diyerek önemli bir gerçeği hatırlatıyor.

Yeni Bölüm Tanıtımı

5. Bölüm 2. Tanıtımını sizlerle paylaşıyoruz! 💖 #SiyahKalp yeni bölümüyle Perşembe günü saat 20.00’de @showtv ‘de! 💔 @timsandb

Yönetmenliğini Ali Balcı, senaristliğini ise Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda, Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi başarılı ve deneyimli isimler yer alıyor.

Siyah Kalp, 10 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerini bekliyor!

Siyah Kalp 5. Bölüm Tanıtımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!