1. Haberler
  2. Medya
  3. Siyah Kalp Dizisi İlk 5 Bölümü Yayında

Siyah Kalp Dizisi İlk 5 Bölümü Yayında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde ekranlarda fırtınalar estiren Siyah Kalp dizisi, ilk beş bölümü ile izleyicilerini kendine hayran bıraktı. Yeni sezonun en önemli projelerinden biri olarak dikkat çeken dizi, aldığı yüksek reytingler ve sosyal medyada yarattığı etkiyle adından sıkça söz ettiriyor.

Dizinin başrol oyuncusu Ece Uslu‘nun yeniden setlere dönmesi de hayranları için oldukça sevindirici bir gelişme oldu. Merakla beklenen dizinin beşinci bölümünün ardından, altıncı bölüm tanıtımı da izleyiciyle buluştu. Yayınlanan tanıtımda, Sevilay‘ın nikahı bozması Hikmet‘i çileden çıkarırken, Cihan ise kendisiyle uğraşan Bünyamin’e gerçek patronun kim olduğunu hatırlatıyor.

Tahsin‘in, Şansalan Konağı‘nda görünmesi izleyicilerin dikkatini çekti. Sevilay‘ın Nuh ile kaçtığını öğrenen Hikmet, Nuh‘u öldürmekle tehdit ederek Sevilay‘ı korkutuyor. Samet‘in, aklı Melek‘te olan Cihan‘a “Hayır dersen beni öldürmüş olursun!” demesi ise dikkatleri üzerine çekiyor. “Ben Nuh’u seviyorum!” ifadesi ise izleyiciler arasında yankı buluyor. ❤️‍🔥

6. Bölüm Tanıtımı Sizlerle! 🔥 #SiyahKalp yeni bölümüyle perşembe 20.00’de @ShowTV‘de! 💖 @timsandb

Yönetmenliğini Ali Balcı‘nın, senaryosunu ise Yıldız Tunç‘un üstlendiği Siyah Kalp dizisinin kadrosunda ise; Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden yetenekli ve deneyimli isimler yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle her Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor!

Siyah Kalp Dizisi İlk 5 Bölümü Yayında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!