1. Haberler
  2. Medya
  3. Siyah Kalp’in 6. Bölüm 2. Tanıtımı ve Gelişmeler

Siyah Kalp’in 6. Bölüm 2. Tanıtımı ve Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah Kalp’in Yeni Bölümünden İkinci Tanıtım Yayınlandı

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’’in merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım videosu yayınlandı. Bu tanıtımda, Nuh ve Sevilay’ın arasındaki yakınlaşma dikkat çekerken, Cihan ve Melek’in aşk dolu buluşmaları da gözlerden kaçmıyor.

Melek ve Nuh, gerçeklerin gün yüzüne çıkması için verdikleri mücadelede kararlıdır. Ancak, Şansalanlar konağında yaşanan olaylar ortalığı karıştırır. Sumru’nun Samet’e ‘Benim de sana söylemek istediğim bir şey var’ demesi, izleyicilerde ‘Gerçekler ortaya çıkacak mı?’ sorusunu gündeme getiriyor. Ayrıca, Cihan ve Sevilay’ın nikahında yaşanan silahlı saldırının arkasındaki kişinin Tahsin olabileceği düşüncesi, izleyicilerin merakını daha da artırıyor.

“Bir evliliğin temelini oluşturan şeyler aşktır, sevgidir!”

6. Bölüm 2. Tanıtımı Sizlerle!

6.⁠ ⁠Bölüm 2.Tanıtımı Sizlerle! 🖤 #SiyahKalp yeni bölümüyle perşembe 20.00’de @ShowTV’de! 💫 @timsandb
pic.twitter.com/Ne2UrHhtNO — Siyah Kalp (@siyahkalpdizi) October 14, 2024

Siyah Kalp’in 6. Bölümünde Neler Olacak?

Sevilay’ın nikah masasında “hayır” demesi, herkesi şoke ederken, Hikmet’in öfkeden deliye döndüğü anlar izleyicileri sarsıyor. Sevilay’ın bu cesur kararı, Melek ve Cihan’ı sevindirirken, Nuh da beklemediği bu durum karşısında mutluluğunu gizleyemez. Artık aşıkların önünde hiçbir engel kalmamış gibi görünüyor ve herkes duygularını açıkça ifade etmeye cesaret ediyor.

Cihan ve Sevilay’ın ikizlere karşı besledikleri hisler, Samet ve Hikmet tarafından artık açıkça fark edilir hale geliyor. Bu durum, Sumru’yu iyice bir çıkmaza sokuyor. Kendi sırrının açığa çıkmasından korkan Sumru, hala Melek ve Nuh’un tehdidi altında bulunmaktadır. Şansalanlar, yaşanan krizleri atlatmaya çalışırken kendilerini beklenmedik bir tehlikenin ortasında buluyorlar. Bu tehlikenin kaynağı ise onlara en yakın kişilerden gelmektedir.

Siyah Kalp’in yönetmenliğini Ali Balcı üstlenirken, senaryosunu Yıldız Tunç kaleme almıştır. Dizinin kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de sizleri bekliyor!

Siyah Kalp’in 6. Bölüm 2. Tanıtımı ve Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!