1. Haberler
  2. Medya
  3. Siyah Kalp’in 7. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

Siyah Kalp’in 7. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah Kalp’in Yeni Bölümü Heyecanla Bekleniyor!

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı ve yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi Siyah Kalp, merakla beklenen yeni bölümünden üçüncü tanıtımı yayınladı. Bu tanıtımda, Cihan’ın Melek’e kendisini affettirmeye çalıştığı sahneler dikkat çekerken, Nuh’un da Melek’in Cihan’a karşı hissettiği duyguları sorguladığını görüyoruz.

Tanıtımda, Sumru’nun hastaneye kaldırılması olayının tansiyonu yükselttiği görülüyor. Nuh ve Melek’in anneleri için yaşadığı derin üzüntü, izleyicilerin duygusal bağ kurmasına neden oluyor.

7. Bölümde Neler Olacak?

Sevilay ve Cihan’ın evlendiğini öğrenen Nuh ve Melek, bir kez daha hayal kırıklığına uğrayarak birbirlerine olan bağlarını yeniden gözden geçiriyorlar. Cihan, Melek’e duygularını açıklamak için fırsat ararken, Sevilay bu sırada Hikmet tarafından tehdit ediliyor. Nuh, Sevilay’ı anlamaya çalışsa da, duyacakları acı gerçekler onun için yıkıcı olacaktır.

Samet, ikizleri konaktan uzak tutma kararlılığı içindedir. Ancak, köşeye sıkışan Sumru, bu durumu engellemeye çalışırken zor bir duruma düşecektir. Çünkü Melek ve Nuh, Şansalanlar’la karşılaşacakları her an, Sumru’nun gizli sırlarını açığa çıkarabilirler. Sumru, yaşanan olayları önlemeye çalışsa da, başına gelecek durumlar onu ve çocuklarını zor bir çıkmaza sokacaktır.

“Belki de hayatımızda ilk defa ‘Anne’ diyecektik…”

7. Bölüm 3. Tanıtımını sizlerle paylaşıyoruz! 🔥
#SiyahKalp yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de @showtv’de. 🖤 @timsandb
Siyah Kalp Tanıtımı (Twitter)

Yönetmenliğini Ali Balcı’nın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp dizisinin kadrosunda; Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi usta oyuncular yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de sizleri bekliyor!

Siyah Kalp’in 7. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!