1. Haberler
  2. Medya
  3. Siyah Kalp’in Beşinci Bölümünde Şok Gelişmeler

Siyah Kalp’in Beşinci Bölümünde Şok Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah Kalp’in Beşinci Bölümü Ekranlarda!

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi Siyah Kalp, Cuma akşamı yayınlanan beşinci bölümüyle ekranlara gelerek izleyicileri tekrar büyüledi. Sürükleyici hikayesi ve etkileyici atmosferiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, #SiyahKalp etiketiyle 4 saat 20 dakika boyunca Twitter’da TT listesinde yer aldı. Sosyal medyada sağladığı bu güçlü etkileşim, dizinin izlenme oranlarının artmasına da zemin hazırlayabilir.

Dizinin tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamanın üzerinde reytingler elde ettiğini, ancak AB grubunda biraz daha düşük oranlar geldiğini belirtmekte fayda var. Cuma günü rekabet ortamında Siyah Kalp, etkili bir şekilde varlığını sürdürerek yeni sezonun dikkat çeken projelerinden biri olmayı başardı.

Beşinci Bölümde Neler Oldu?

Samet ve Hikmet’in Planı Suya Düştü!

  • Nihayet, torunlarıyla bir araya gelip onlara sahte bir sevgi gösterisi yaparken, polislerin gelip Nuh’u tutuklaması herkes için büyük bir şok oldu.
  • Nuh, bir anda tutuklanınca Melek, onu kurtarmak için Cihan’dan yardım istemek zorunda kaldı.
  • Nuh, Nihayet Hanım’ın Bünyamin ile kurduğu tuzaktan suçsuzluğunu ispat ederek kurtulmayı başardı.
  • Bu süreçte Cihan ve Melek iyice yakınlaşırken, Nuh ve Sevilay da birbirlerine hissettiklerini daha açık bir şekilde ifade etmeye başladılar.
  • Cihan ve Melek arasındaki bu yakınlaşma, Samet’in gözünden kaçmadı; Cihan’ın Melek’e olan ilgisinden duyduğu rahatsızlığı Sumru ile paylaştı.
  • Bünyamin’in tüm bölgede Cihan ve Sevilay hakkında yaydığı dedikodular, aile içerisinde büyük sıkıntılara yol açtı.
  • Bünyamin’in evden kovulma kararı ise Sevilay’a bırakıldı.
  • Nuh ve Melek, Cihan ile Sevilay’ın nikah gününün yaklaşmasıyla birbirleriyle dertleşti; bir yandan kalp kırıklıklarını yaşarken diğer yandan Sumru’dan hesap soramamış olmanın huzursuzluğunu taşıdılar.
  • Bölümün finalinde Sevilay’ın nikah masasında “Hayır” demesi, izleyicilerde bir sonraki bölümde neler olacağına dair büyük bir merak uyandırdı.

Siyah Kalp’in Beşinci Bölümünde Şok Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!