1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sonbahar Hava Durumu Değişimi ve Tatil Fırsatları

Sonbahar Hava Durumu Değişimi ve Tatil Fırsatları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbaharın Gelmesiyle Hava Durumu Değişiyor

Son yılların en sıcak yaz mevsimi geride kalırken, uzun süre devam eden bunaltıcı sıcaklar ekim ayıyla birlikte aniden sona erdi ve hava sıcaklıklarında belirgin bir düşüş gözlemlendi. Kış mevsimi kapıda olsa da, bu gece itibarıyla havaların yeniden ısınmaya başlaması bekleniyor. Bu durum, birçok kişiyi mont giymekten kurtaracak gibi görünüyor.

Marmara’da Yaz, Karadeniz’de Kış Bekleniyor

Geçtiğimiz hafta, yılın ilk kar yağışının Karadeniz’in yüksek kesimlerine düştüğü bildirildi. Önümüzdeki günlerde bu bölge, bol yağış almaya devam edecek. Marmara ve Ege bölgelerinde ise, hava sıcaklıklarının artması tatilcilerin yüzünü güldürecek. Hava tahmin uzmanları, bu gece başlayacak sıcaklık artışının ay sonuna kadar devam edeceğini öngörüyor. Özellikle 29 Ekim’in bu yıl salı gününe denk gelmesi, birçok çalışanın 4 günlük tatil planı yapmasına olanak tanıdı.

Hava sıcaklıklarının yaz mevsimini andırdığı bu dönemde, tatil rezervasyonlarında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Turizm işletmeleri, bu dönemi “Yılın son tatil fırsatı” olarak nitelendiriyor. Tatilcilerin, sonbaharın bu güzel günlerini değerlendirmesi için fırsatlar sunuluyor.

Sonbahar Hava Durumu Değişimi ve Tatil Fırsatları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!