1. Haberler
  2. Dünya
  3. Stacey Williams’dan Donald Trump’a Taciz İddiası

Stacey Williams’dan Donald Trump’a Taciz İddiası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stacey Williams’dan Şok İddia: Donald Trump Tacizde Bulundu

Eski ABD’li model Stacey Williams, Cumhuriyetçi Parti’nin adayı olan eski ABD Başkanı Donald Trump‘ın, 1993 yılında kendisine fiziksel tacizde bulunduğunu öne sürdü. Williams, cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan ABD’li milyarder Jeffrey Epstein aracılığıyla 1992 yılında Trump ile tanıştığını ifade etti.

Williams, 1993 baharında Epstein ile birlikte Trump’ı Trump Tower‘da ziyaret ettiklerini aktardı. Bu ziyarette Trump’ın kendisine sarıldığını ve “uygunsuz” bir şekilde vücuduna dokunduğunu iddia etti. Williams, bu beklenmedik davranış karşısında “şaşkınlıktan donduğunu” belirtti ve o sırada Epstein ile Trump’ın karşılıklı olarak gülüştüğünü ileri sürdü.

Trump’ın daha sonrasında kendisine, “Stacy, burası evinden uzaktaki evin. Sevgiler, Donald” yazılı bir posta kartı gönderdiğini söyleyen Williams, bu olayın ardından Epstein’den tiksinti duyduğunu ve kısa süre içerisinde arkadaşlıklarının sona erdiğini kaydetti.

Trump’ın seçim kampanyası basın sözcüsü Karoline Leavitt, bu iddiaları reddederek “Bu sahte hikayenin (Demokratların adayı Kamala) Harris kampanyası tarafından uydurulduğu açık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü

Stacey Williams’dan Donald Trump’a Taciz İddiası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!