1. Haberler
  2. Medya
  3. Şükran Ovalı, ‘Kalpazan’ Dizisini ve Canan Karakterini Anlatıyor

Şükran Ovalı, ‘Kalpazan’ Dizisini ve Canan Karakterini Anlatıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şükran Ovalı’dan “Kalpazan” Dizi Açıklamaları

Show TV’de izleyicilerle buluşacak olan ve yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, O3 Medya imzalı “Kalpazan” dizisinin başrol oyuncularından Şükran Ovalı, karakteri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ovalı, dizinin merkezindeki karakter Canan’ı çok sevdiğini belirterek, “Bu ülkedeki her kadın gibi onun da ortak dertleri var. Çok güçlü, duygusal ve dürtüsel; çocukları için adeta dünyayı yakacak bir yapıya sahip,” dedi.

Dizinin ana hikayesini ve atmosferini anlatan Ovalı, izleyicilere şöyle seslendi: “Yıllar önce merkez bankasında milyonlarca banknotu tasarlayıp basan, ancak teknolojinin gelişmesiyle birlikte kıt kanaat geçinmeye çalışan Âdem karakteri, bir gün ‘şeytanına’ uyarak sahte para basma yoluna giriyor. Bu karar, onun hayatını altüst ediyor. ‘Kalpazan’, aslında bir dönüşüm hikayesi olmasının yanı sıra büyük bir aile dramını da barındırıyor.”

Canan karakterini canlandıran Şükran Ovalı, “Canan; çok sevdiği adamla 20 yıllık evliliği ve ailesi dağılmasın diye tüm yükleri sırtına almış bir kadın. Yorgun olsa da asla pes etmeyen bir yapısı var. Onun sistemin çarklarıyla dönüşeceği süreç, beni çok etkiliyor. Karakterimin sürprizlerle dolu olması, heyecanımı hep canlı tutuyor. Bu ülkede her kadının ortak dertleri var ve Canan’ı çok sevdim; çünkü o güçlü, duygusal ve çocukları için her şeyi göze alabilen birisi,” şeklinde konuştu.

Hazırlık sürecinde senaryonun ve karakterinin derinliği üzerine de düşüncelerini paylaşan Ovalı, “Proje başlı başına bir ilham kaynağı. Kalpazan için gün sayan izleyicilere mesajım şu: ‘Son söz seyircinin ama içinde her şeyi bulacakları bir hikaye bekliyor onları,'” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığı ve Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğiyle hayata geçirilen “Kalpazan”, her Pazartesi 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak. Bu heyecan dolu dizi, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Şükran Ovalı, ‘Kalpazan’ Dizisini ve Canan Karakterini Anlatıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!