1. Haberler
  2. Spor
  3. Sultanlar Ligi’nde Beşiktaş ve Bahçelievler Belediyesi Arasında Gerginlik

Sultanlar Ligi’nde Beşiktaş ve Bahçelievler Belediyesi Arasında Gerginlik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultanlar Ligi’nde Gergin Anlar

Sultanlar Ligi’nin üçüncü haftasında Beşiktaş ile Bahçelievler Belediyesi arasında oynanan voleybol karşılaşması, saha dışındaki olaylarla adeta gündeme damga vurdu. Maçın oynandığı sırada yöneticilerle tribün arasında yaşanan gerginlik, ne yazık ki fiziksel şiddetle sonuçlandı. İddialara göre, AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, karşılaşma esnasında Beşiktaşlı yöneticilere ağır hakaretlerde bulundu. Bu sözlü sataşma kısa sürede fiziki bir müdahaleye dönüştü. Bahadır’ın korumalarının, Beşiktaşlı yöneticilere saldırdığı ve onlara darp ettiği bildirildi.

Olaylar sırasında tribündeki bazı taraftarların da araya girmeye çalışırken yaralandığı ifade edildi. Yaşanan arbede, salondaki tansiyonu önemli ölçüde yükseltti. Beşiktaş camiası, bu olaylarla ilgili bir açıklama yaparak yaşananlara sert bir şekilde tepki gösterdi. Bu tatsız gerginlik, spor sahalarındaki centilmenlik ve fair-play ruhuna gölge düşürdü.

“Adaletten Spora Her Yeri Kirlettiniz”

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Biz sizin adınıza utanmaktan bıktık! Daha önce muhtar tehdit eden, vatandaşa hakaret eden Bahçelievler Belediye Başkanı, hiddetini ve şiddetini bu sefer sahaya yansıtıyor. Görüntüler akıl alır gibi değil! Edebinizle maç izlemeyi bilmiyorsanız, gitmeyeceksiniz, kimse sizin kulunuz değil, özel ilgi beklemeyeceksiniz! Büyük bir özen ve disiplinle maça hazırlanan sporcularımızın moralini bozup, taraftarın canını sıkmayacaksınız! Ne tribünde annesini izlemeye gelen o yavrunun ne de spora gönül vermiş yüzlerce kişinin yüreğinde endişe yaratmaya hakkınız yok! Yeter artık, sağlıktan eğitime, adaletten spora her yeri kirlettiniz. Halkın iradesini ve hakkını mülkünüz gördüğünüz bu düzene son vereceğiz!”

Bu olaylar, sadece voleybol sahasında değil, tüm spor camiasında büyük bir üzüntü yarattı ve sporun birleştirici gücüne olan inancı sorgulattı.

Sultanlar Ligi’nde Beşiktaş ve Bahçelievler Belediyesi Arasında Gerginlik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!