1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sümbül Topbaş’ın Gelinlik Hayali Gerçekleşti

Sümbül Topbaş’ın Gelinlik Hayali Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sümbül Topbaş’ın Hayali Gerçekleşti

Sümbül Topbaş'ın Hayali Gerçekleşti

Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi’nde yalnız yaşayan 83 yaşındaki Sümbül Topbaş, gençliğinde platonik aşık olduğu kişiye açılmanın cesaretini bulamadığı için evlilik hayatına adım atmamış. Uzun yıllar yalnız bir şekilde yaşamını sürdüren Topbaş, geçen yıl Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yerleşti ve burada yeni arkadaşları ile huzurevi çalışanlarıyla sıcak sohbetler etmeye başladı.

Topbaş, huzurevinde geçirdiği günlerde, hayatında hiç beyaz gelinlik giymediği için duyduğu üzüntüyü sık sık dile getirdi. Bu durum, huzurevi çalışanlarının dikkatini çekti ve onların girişimleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle Topbaş için özel bir düğün organizasyonu düzenlenmesine karar verildi.

Beyaz gelinliği giyen Sümbül Topbaş, kuaförde saçını yaptırdıktan sonra gelin arabasıyla davul ve zurna eşliğinde düğün salonuna geldi. Damat olmadan gerçekleştirilen bu anlamlı törene, Topbaş’ın mahalledeki arkadaşları, akrabaları ve huzurevinde yaşayan diğer yaşlılar da katıldı. Düğün sırasında, Topbaş’a dansında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa da eşlik etti. Ardından, davetlilerle birlikte neşeli bir şekilde çiftetelli oyunu oynadı.

‘HERKESİN EVLENMESİNİ TAVSİYE EDERİM’

Gazetecilere konuşan Sümbül Topbaş, bu özel günde çok mutlu olduğunu belirterek, “Benim çocukluk aşkım tek taraflıydı. Ona karşı hiç açılmadım, sonrasında da evlenmeye cesaret edemedim. Bugün, hayallerim gerçek oldu, bu mutluluğu yaşamak harika bir duygu. Hayallerimi gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum. Herkesin evlenmesini tavsiye ederim” diye ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa, “Teyzemiz bugüne kadar hiç gelinlik giymemişti ve evlenmemişti. Onun bu hayalini gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Yaşlılarımızın her zaman yanındayız, onlara destek olmak bizim görevimiz” dedi. Köprülü Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Balaban ise, Sümbül Topbaş’ın mahallede sevilen bir sima olduğunu ve düğün organizasyonu sayesinde büyük bir mutluluk yaşadığını dile getirdi.

Kaynak: Sözcü

Sümbül Topbaş'ın Gelinlik Hayali Gerçekleşti

Sümbül Topbaş’ın Gelinlik Hayali Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!