1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Lig 9. Hafta: Alanyaspor – Kasımpaşa Maçı Özeti

Süper Lig 9. Hafta: Alanyaspor – Kasımpaşa Maçı Özeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig 9. Hafta: Alanyaspor – Kasımpaşa Maçı

Süper Lig’in 9’uncu haftasında Alanyaspor, kendi sahasında Kasımpaşa’yı ağırladı. Bu heyecan dolu mücadele, Kasımpaşa’nın 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Maçın başlama düdüğünün ardından, 2’nci dakikada Kasımpaşa, etkileyici bir atakla öne geçti. Sol kanattan hızla gelişen Kasımpaşa atağında, Gökhan Gül’ün ceza sahası içine yerden gönderdiği topu savunma arkasında iyi değerlendiren Ben Ouanes, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve yaptığı vuruşla topu filelere göndermeyi başardı: 0-1.

8’inci dakikada Alanyaspor, sağ kanattan geliştirdiği atakta etkili bir fırsat yakaladı. Savunmadan Fatih Aksoy’un uzun pasıyla buluşan Augusto, ceza sahasına doğru kat ederek yaptığı vuruşla topu direğin üstünden az farkla dışarıya gönderdi.

34’üncü dakikada Kasımpaşa, farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan kullanılan Cafu’nun kornerinde, kaleci Ertuğrul Taşkıran’ın uzaklaştırmak istediği top, Brekalo’nun önünde kaldı. Brekalo, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-2.

İlk yarı, Kasımpaşa’nın 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Kasımpaşa, 57’nci dakikada merkezden geliştirdiği atakta Ben Ouanes’in pasıyla savunma arkasında topla buluşan Costa’nın vuruşunu kaleci Ertuğrul Taşkıran göğsüyle uzaklaştırarak gole izin vermedi.

66’ncı dakikada Alanyaspor, farkı bire indirdi. Sağ kanattan gelişen atakta Balkovec’in arka direğe gönderdiği ortada, Aliti’nin kafayla indirdiği topu önünde bulan Cordova, düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı: 1-2.

68’inci dakikada Alanyaspor’un sağ taraftan geliştirdiği atakta Balkovec’in ortasına yükselen Cordova, kafa vuruşunu gerçekleştirdi fakat kaleci Gianniotis, bu vuruşu güçlükle kornere çeldi. Mücadelede son dakikalar gerilim doluydu.

84’üncü dakikada Kasımpaşa’da Yasin Özcan, soldan ceza sahasına etkili bir orta gönderdi. Bu topla buluşan Fall’ın şutunu kaleci Ertuğrul Taşkıran, mükemmel bir refleksle kornere çeldi.

Sonuç olarak, mücadele 2-1’lik Kasımpaşa üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuç, Kasımpaşa’nın ligdeki iddiasını güçlendirirken, Alanyaspor için önemli bir ders niteliği taşıdı.

Kaynak: Sözcü

Süper Lig 9. Hafta: Alanyaspor – Kasımpaşa Maçı Özeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!