1. Haberler
  2. Magazin
  3. Survivor Nagihan Karadere’den sitem dolu sözler! Tekneden paylaştı: Kimseye güvenmeyin

Survivor Nagihan Karadere’den sitem dolu sözler! Tekneden paylaştı: Kimseye güvenmeyin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl kavgalarıyla yarışmaya damga vuran Nagihan Karadere’den sitem dolu paylaşım geldi. 40 yaşındaki sporcu Nagihan Karadere bindiği tekneden bir kişiye sert tepki gösterdi. Karadere’nin tepki gösterdiği kişi belirsizliğini korurken akıllara sevgilisi geldi.

Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Karadere, ” Yalan dünyanın yalan insanlarına da buradan selamlar. Olmayan kimliklerine bürünüp sahte kişilikleriyle göz boyayanlara da selam olsun. Hayat çok güzel kimse için üzülmeye değmez. Nerede kalmıştık? diyoruz hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Her zaman güçlü olacağız kimse için değmez. Her yapan kendine yapar.” dedi.

Karadere paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı: Bugün çok başka bir planım vardı. Ama şu an o planın içinde değilim. Hayatın keyfini çıkarın kimseye de güvenmeyin.

Ünlü isim geçtiğimiz günlerde aşk hayatıyla ilgili de konuşmuştu. “Şu an aşığım. Gülleri hayatımdaki kişi verdi. Şu an ben çok mutluyum. Hayatımdaki insanı çok seviyorum.” demişti.

Nagihan Karadere’nin sitem dolu sözleri akıllara ilişkisini getirdi.

 

 

Survivor Nagihan Karadere’den sitem dolu sözler! Tekneden paylaştı: Kimseye güvenmeyin
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!