1. Haberler
  2. Dünya
  3. Şuşter’de Petrol Rafinerisinde Yangın: Bir Ölü, Dört Yaralı

Şuşter’de Petrol Rafinerisinde Yangın: Bir Ölü, Dört Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şuşter’de Petrol Rafinerisinde Yangın Çıktı

İran’ın güneybatısında yer alan Huzistan eyaletine bağlı Şuşter ilçesinde, önemli bir petrol rafinerisinde büyük bir yangın meydana geldi. Olayla ilgili olarak İran devlet televizyonuna açıklamalarda bulunan Huzistan eyaletinin Şuşter ilçesinin Kaymakamı Muhsin Seyyidmusevi, yangında bir kişinin yaşamını yitirdiğini ve dört kişinin yaralandığını bildirdi.

Yangının, ilk belirlemelere göre, bir petrol tankerinin rafinerideki benzin depolarına çarpması sonucunda başladığı ifade edildi. Bu tür kazalar, genellikle alınmayan güvenlik önlemlerinin bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Yangının büyüklüğü, ilçedeki itfaiye ekiplerinin müdahalede yetersiz kalmasına neden oldu. Bu nedenle, Ahvaz kentinden takviye ekiplerin bölgeye gönderilerek yangına müdahale etmeye çalıştıkları belirtildi. Ekiplerin hızlı bir şekilde olay yerine ulaşması, yangının daha fazla yayılmasını önlemek açısından büyük önem taşıyor.

Yangınla ilgili daha fazla bilgi ve gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor. Olayın ardından, yetkililerin güvenlik önlemlerini gözden geçireceği ve benzer kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Sözcü

Şuşter’de Petrol Rafinerisinde Yangın: Bir Ölü, Dört Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!