1. Haberler
  2. Magazin
  3. Takım Kaptanlarının Yorumları ve Gerginlik Anları

Takım Kaptanlarının Yorumları ve Gerginlik Anları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Takım Kaptanlarının Yorumları

Takım Kaptanlarının Yorumları

Mavi Takım kaptanı Nevzat, takımın motivasyonuna dair önemli açıklamalarda bulundu. “Gerçekten odaklanmamız lazım. Herkesin odaklandığına inanıyorum. Bizden bir kişi daha potaya girsin istemiyoruz,” diyerek takım arkadaşlarının dikkatini vurguladı. Nevzat, son oynadıkları dokunulmazlık oyununun takımda özgüven yarattığını belirtti: “Bu nedenle, takımın bu oyuna etki edeceğini düşünüyorum.”

Kırmızı Takım kaptanı Kerem ise, üçüncü oyunun zorluklarına değindi. “Haftanın en zor oyunu için konsantre olmamız gerekiyor. Üstelik bu oyun dış çekim olacak. Bilinmezliklerin daha fazla olduğu bir ortamda mücadele edeceğiz,” ifadeleriyle takımının dikkatini çekti. Kerem, “Geçen hafta Zübeyde ablayla birlikte yenilmezlik serimizi dış çekimde bozmuştuk. Bu bizim için büyük bir ders oldu. Orada ufak bir konsantrasyon kaybı yaşadığımızın farkındaydık. Bugün bu durumu yaşamamak için çabalayacağız,” diyerek takımlarını motive etmeye çalıştı.

Kerem ve Akın Arasındaki Gerginlik

Kerem ve Akın Arasındaki Gerginlik

Yarışma sırasında Kerem ve Akın arasında ufak bir gerginlik yaşandı. Kerem, “Herkes doğru sayıda yaptığını söylüyor, peki Akın neden yapamadı?” diyerek Akın’ın performansını sorguladı. Akın ise, “Bana 9 porsiyon dediğin için ben 9 porsiyon yaptım. Kağıda yazdım, ’21 tane yapıyor’ dedim. Ben toplamda 40 tane yaptım,” diyerek kendini savundu. Kerem, “O zaman ben hatalıyım,” dese de Akın’ın düşünmesi gerektiğini vurgulamaktan geri kalmadı.

Sonuç olarak, takım oyununu kazanan taraf Mavi Takım oldu.

Takım Kaptanlarının Yorumları ve Gerginlik Anları

Takım Kaptanlarının Yorumları ve Gerginlik Anları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!