1. Haberler
  2. Gündem
  3. Taksim Hastanesinde Hırsızlık Olayı

Taksim Hastanesinde Hırsızlık Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taksim’de Hırsızlık Olayı

Taksim'de Hırsızlık Olayı

Olay, 15 Ekim Salı günü saat 13.00 sıralarında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sağlık ekipleri öğle saatlerinde bir ihbar üzerine sokakta baygın halde bulunan bir kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Sedyeyle hastaneye getirilen bu kişi, kendine geldikten sonra tedavi olmak üzere oturup beklemeye başladı.

Taksim Hastanesinde Hırsızlık Olayı

BAYGIN HALDE GELDİ, HIRSIZLIK YAPIP KAÇTI

Bir süre sonra hastane içinde dolaşmaya başlayan bu kişi, bir odadaki çantayı fark etti. Etrafı kontrol ettikten sonra çantadan 500 lirayı çalıp hastaneden yaya olarak kaçtı. Yaşananlar hastanenin güvenlik kameralarına yansırken, çantanın sahibinin şikayeti üzerine polis ekipleri hemen harekete geçti.

Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri, şüphelinin sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldüğünü tespit etti. Hastaneye kayıtlarına ulaşan polis, şüphelinin Kocatepe Mahallesi’nde bir apartmanın önünden alındığını belirledi. Bu gelişmenin ardından, polis ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçerek hırsızlık şüphelisi 24 yaşındaki Z.J.’yi aynı adreste yakalamayı başardı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Z.J., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘açıktan hırsızlık’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, hastane güvenliği ve toplumda hırsızlık olaylarının önlenmesi konusunda önemli bir tartışma başlattı.

Kaynak: Sözcü

Taksim Hastanesinde Hırsızlık Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!