1. Haberler
  2. Dünya
  3. Tamil Nadu’da Yolcu Treni Kazası: 20 Yaralı

Tamil Nadu’da Yolcu Treni Kazası: 20 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tamil Nadu’da Yolcu Treni Kazası

Hindistan’ın Tamil Nadu eyaletinde meydana gelen trajik bir olayda, bir yolcu treni durmakta olan bir yük trenine çarptı. Bu çarpışma sonucu, içerisindeki yolcularla dolu vagonlar etrafa savruldu. İlk belirlemelere göre en az 20 kişi yaralandı. Olay, Cuma akşamı saat 20:30 sularında, yolcu treninin ana hat yerine bir döngü hattına girmesiyle gerçekleşti.

Yük trenine çarpan yolcu treninin 12 vagonu raydan çıktı. Neyse ki, çarpışma sırasında hiçbir yolcunun vagonun dışına fırlamaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Vagon Havaya Kalktı

Çarpışma anını anlatan bir yolcu, “Aniden yüksek bir ses duyduk, ardından tüm vagon havaya kalktı. Hayatta olduğum için minnettarım” ifadelerini kullandı. Yaşadığı durumu tam anlamıyla bir kaos olarak tanımlayan yolcu, “Bazı vagonlar yanıyordu, diğerleri ise raydan çıkmıştı. Hızla yakındaki bir istasyona sığındık. Zarar görmeden güvenli bir yere ulaşabilmemiz büyük bir şanstı” diye ekledi.

Kazada yaralanan 20 kişiden 3’ünün durumu ağır olarak rapor edildi. Yaralılar, hemen yakındaki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anında trenlerin içerisinde yaklaşık 1.300 yolcu bulunduğu bildirildi. Hastaneye kaldırılan kişiler de dahil olmak üzere tüm yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Kaynak: Sözcü

Tamil Nadu’da Yolcu Treni Kazası: 20 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!