1. Haberler
  2. Magazin
  3. Taner Tolga Tarlacı’nın Zorlu Süreci ve Yeniden Yargılanma Umudu

Taner Tolga Tarlacı’nın Zorlu Süreci ve Yeniden Yargılanma Umudu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taner Tolga Tarlacı’nın Zorlu Süreci

Taner Tolga Tarlacı'nın Zorlu Süreci

2011 yılında katıldığı ‘Survivor Ünlüler Gönüllüler’ yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Taner Tolga Tarlacı, bu süreçte farklı kişiliği ve özgün tavırlarıyla kısa sürede geniş bir izleyici kitlesi edinmişti. Yarışma sonrasında, ‘Taner Firar’ adlı programı da sunarak televizyon kariyerine devam eden Tarlacı, bu dönemle birlikte popülerliğini artırmıştı.

Taner Tolga Tarlacı'nın Zorlu Süreci ve Yeniden Yargılanma Umudu

Ancak Türkiye’de işlediği suçlar nedeniyle Güney Kıbrıs’a kaçan Taner Tolga Tarlacı’nın burada da gasp suçundan tutuklandığı ve cezaevine gönderildiği öğrenilmişti. Bu durum, onun kariyeri üzerinde büyük bir etki yarattı.

Taner Tolga Tarlacı'nın Zorlu Süreci ve Yeniden Yargılanma Umudu

“Çok Kötü Durumdayım”

18 yıl hapis cezasıyla gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı, cezaevine düştüğünde, “Suçsuz yere cezaevindeyim, çok kötü durumdayım” şeklinde duygusal bir açıklama yapmıştı. Bu açıklama, onun içinde bulunduğu zor durumu gözler önüne seriyordu.

Taner Tolga Tarlacı'nın Zorlu Süreci ve Yeniden Yargılanma Umudu

Uzun bir süre boyunca medyadan uzak kalan Tarlacı hakkında en son açıklama, bir zamanlar yakın arkadaş olduğu bilinen eski Survivor ve MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz’dan geldi. Obuz, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Tarlacı’nın hapis cezasının iptal edildiğini duyurdu.

“Yeniden Yargılanacak”

Yasin Obuz, paylaşımında “Az önce telefonda konuştum. 10 yıllık hapis cezası iptal olmuş, yeniden yargılanacak kasım ayında” ifadesini kullandı. Bu gelişme, Taner Tolga Tarlacı’nın yaşadığı zorlu süreçte belki de yeni bir umut ışığı olabilir.

Taner Tolga Tarlacı’nın Zorlu Süreci ve Yeniden Yargılanma Umudu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!