1. Haberler
  2. Gündem
  3. TBMM’den Terör Saldırısına Sert Tepki

TBMM’den Terör Saldırısına Sert Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM’den Terör Saldırısına Karşı Sert Tepki

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı tarafından sunulan ve Genel Kurul’da kabul edilen yeni tezkere, 23 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını kınamakta ve bu alçakça eylemin ülkenin barış ve huzurunu tehdit eden bir girişim olduğunu vurgulamaktadır. Tezkerede yer alan ifadelerde, bu saldırının, Türkiye’nin huzur ve istikrarına zarar vermeyi amaçlayan karanlık odakların ve emperyalist güçlerin bir plânı olduğu ifade edilmektedir.

Tezkere, şu ifadelere yer vermektedir: “Bu saldırı, milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan bir girişimdir. Hiçbir güç, ülkemizin ve milletimizin birliğini bozmayı başaramayacaktır. Terör saldırılarının ardındaki karanlık güçler, ülkemizin barış ve istikrarına zarar veremeyecektir. Bu saldırı, Türkiye’nin milli savunma sanayisi alanındaki ilerleyişini ve tam bağımsız Türkiye hedefini sekteye uğratma çabasıdır.”

Teröre Karşı Eşit Mücadele Vurgusu

Tezkere, saldırı sonrası milletin gösterdiği birlik ve dayanışma ruhunun altını çizerken, “Milletimizin metaneti ve birlik duygusu, tarihten gelen güçlü irademizin bir yansımasıdır. Bu irade, her türlü terörist saldırıyı boşa çıkaracak güçtedir” ifadelerini içermektedir. Ayrıca, TBMM, tezkerenin sonunda terör örgütlerine ve onları destekleyen tüm unsurlara karşı kararlılıkla mücadele edileceğini bir kez daha vurgulamaktadır.

Sonuç olarak, bu tür saldırılar karşısında Türkiye’nin kararlılığı ve birlikteliği, terörle mücadele konusundaki iradesini pekiştirmektedir.

Kaynak: Sözcü

TBMM’den Terör Saldırısına Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!