1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tekirdağ’da Feci Kaza: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Tekirdağ’da Feci Kaza: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde meydana gelen trajik bir kazada, önünde seyir halinde bulunan bir iş makinesine çarparak alev alan otomobildeki 5 kişi hayatını kaybetti. Kaza, 00.30 sıralarında Ergene ilçesinin Ulaş Mahallesi’nde, D-100 karayolu üzerinde gerçekleşti.

Henüz sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 59 FV 888 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Ö.A. yönetimindeki iş makinesine arka taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, demir yığınına dönüşerek alev aldı. Yangın, kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine, olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı ve otomobilden çıkan yangın söndürüldü. Ancak, sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrolünde, otomobilde bulunan 5 kişinin maalesef hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaşamını yitirenlerin kimlikleri henüz tespit edilemedi ve cansız bedenleri Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak jandarma, iş makinesi sürücüsü Ö.A.’yı gözaltına alarak, kazanın nedenleri üzerine detaylı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: Sözcü

Tekirdağ’da Feci Kaza: 5 Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!