1. Haberler
  2. Medya
  3. Teşkilat Dizisi 115. Bölümüyle Göz Doldurdu

Teşkilat Dizisi 115. Bölümüyle Göz Doldurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat Dizisi, 115. Bölümüyle Ekranlara Geldi!

Teşkilat Dizisi, 115. Bölümüyle Ekranlara Geldi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği ‘Teşkilat’ dizisi, dün akşam 115. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, yönetmenliğini ise Burak Arlıel’in yaptığı bu dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Beşinci sezonuna merhaba diyen Teşkilat, Deha ve Kirli Sepeti gibi projelerle rekabet halinde. Yüksek reyting oranlarıyla yeni döneme başlayan dizinin, erkek başrolü olarak Tolga Sarıtaş’ın kadroya dahil olması, izleyici ilgisini artırdı.

Önceki dönemlerde Çağlar Ertuğrul’un iki sezon boyunca, ardından Murat Yıldırım’ın da iki sezon boyunca sergilediği güçlü performansın ardından, Tolga Sarıtaş ile birlikte Teşkilat zirveye bir kez daha ulaşmayı başardı. 115. bölüm, reytinglerde günün en yüksek oranlarını elde ederek, pazar akşamı yayınlanan ilk yüz program arasında birinci oldu. Bu başarının arkasında Tolga Sarıtaş’ın etkisi de büyük. Sosyal medyada oyuncuya destek devam ederken, Söz adlı asker dizisinden sonra Aybüke Pusat ile yeniden başrolde buluşmaları, diziyi öne çıkaran önemli detaylardan biri oldu.

115. Bölümde Neler Oldu?

Dizinin 115. bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Olaylar, gizemli bir telefonla başladı. Selen’in bilgisayarını ele geçiren Altay, hem çantayı hem de kendisini kurtarmak için Makinist ve adamlarıyla bir çatışmaya girdi. Altay, son ana kadar çantayı korumayı başarsa da Makinist, çatışmada Altay’ın yaralanmasını fırsat bilerek çantayı tekrar ele geçirdi.

Altay’ın yardımına Neslihan ve ekibi koştu. Akif Başkan, Neslihan ile Altay’ın güvenliği için yeniden bir arada çalışmalarını önerdi. İkili arasında sağlanan işbirliğiyle Altay hemen göreve koyuldu. Başkonsoloslukta verilecek olan özel bir davete katılan Neslihan ve Altay, bu sırada Kate’in dikkatinden kaçmayı başaramadı. Ancak Altay’ın deşifre olmasıyla ikili hızla bulundukları davetten ayrılmak zorunda kaldı.

Diğer yandan, Suat’ın mekanına yapılan polis baskınında Korkut’un gözaltına alınması, işleri daha da karmaşık hale getirdi. Korkut’u ziyaret eden Akif Başkan, deşifre olma tehlikesi nedeniyle operasyonun durmasını istese de Korkut, tahmin ettiği gibi Hamdi tarafından kurtarıldı. Ancak Hamdi’nin Korkut’un hayatı için Suat ile yaptığı anlaşmaya Suat uymadı. Suat’ın planları istenildiği gibi gitmedi ve Korkut, herkesi şaşırtmayı başardı.

Ele geçirilen örgüt elemanının sorgusunda Selen’in öldüğünü söylemesi, Kurtbey (Altay) için bir başka yıkım oldu. Ancak Kurtbey’e gelen telefon, işleri iyice karıştırdı. Tüm bu olayların ardından ‘Teşkilat’ yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de izleyicileriyle buluşmaya devam edecek!

Teşkilat Dizisi 115. Bölümüyle Göz Doldurdu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!