1. Haberler
  2. Medya
  3. Teşkilat’ın Yeni Bölümü: Altay’dan Tuna’ya

Teşkilat’ın Yeni Bölümü: Altay’dan Tuna’ya

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat’ın Yeni Bölümü 20 Ekim Pazar Günü Ekranlarda!

TRT 1’de her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, “Altay’dan Tuna’ya” adıyla bilinen yüz on altıncı bölümüyle 20 Ekim Pazar günü saat 20.00’de izleyicileriyle buluşacak. Bu bölümde neler olacağına dair detaylar ise merakla bekleniyor.

Yeni bölümde, Altay’a ulaşan bir telefon, onun duygusal dengesini alt üst eder. Kardeşinin ölümünü kabullenme aşamasına gelmişken, Selen’in sesini duyması ona yeniden umut ışığı yakacaktır. Bu durum, Altay’ın içsel çatışmalarını derinleştirirken, izleyicilere de duygusal anlar yaşatacak.

Altay, davette kendini riske atarak bir toplantı planını öğrenmeyi başarır. Bu bilgi, onun sayesinde Neslihan’a ulaşır ve düşmanın neyin peşinde olduğunu anlamasına yardımcı olur. Neslihan, önemi giderek artan çantanın bir an önce geri alınması için harekete geçer.

Diğer yandan, Korkut’un beklenmedik bir şekilde Suat’ın tuzağından kurtulması, Suat ve masanın diğer üyelerini şoka uğratır. Hamdi, Korkut’un bu cesaretini bir kez daha takdir ederken, Korkut, atlattığı zorluğa rağmen operasyonu sürdürmeyi başarmaktadır.

Altay, Selen’i bulmak için en ufak izlerin peşine düşer. Bu çaba, onu ve Neslihan’ı hem çantaya hem de büyük bir tehlikeye yaklaştıracaktır.

Teşkilat’ın “Altay’dan Tuna’ya” adlı yüz on altıncı bölümü, 20 Ekim Pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek. Kaçırmayın!

Teşkilat’ın Yeni Bölümü: Altay’dan Tuna’ya
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!