1. Haberler
  2. Spor
  3. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Şok Açıklamalar ve Usulsüzlük İddiaları

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Şok Açıklamalar ve Usulsüzlük İddiaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Şok Açıklamalar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde Ekol TV’de gerçekleşen canlı yayında gazeteci Candaş Tolga Işık’a dikkat çekici dosyalar sundu. Hacıosmanoğlu, TFF’deki önceki yönetimin gerçekleştirdiği usulsüzlükleri gündeme getirerek, futbol camiasında tartışmalara yol açan bilgiler paylaştı. Bunlar arasında EURO 2024 ile ilgili önemli bir gelişme de yer alıyordu.

Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarına göre, EURO 2024’te bir maça bilet almak isteyen Ankaragücü yöneticisi, masraflarını ödemek için Kırklareli’ndeki bir berberin IBAN numarasına para gönderdi. Bu durumun ardından, paranın TFF’nin hesaplarına ulaşıp ulaşmadığına dair tartışmalar gündeme geldi. Bugün Hacıosmanoğlu, Candaş Tolga Işık’ı arayarak bu konuyla ilgili yeni detaylar verdi.

Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hacıosmanoğlu ile yaptığı konuşmayı aktardı:

  • “Az önce TFF Başkanı Hacıosmanoğlu aradı, meşhur Kırklareli’ndeki berber IBAN’ına giden parayla ilgili detayları anlattı: “EURO 2024’te TFF tarafından ağırlanan Ankaragücü yöneticisi Cengiz Gökay, kendi masraflarını ödemek istiyor. O dönemdeki TFF yönetiminden Volkan Can’a ulaşıyor ve o da -daha sonra berber olduğu ortaya çıkan- farklı birinin IBAN’ını veriyor. TFF’ye ulaşması gereken para buraya gidiyor. Biz de yönetime geldiğimizde Cengiz Bey sayesinde durumu tespit ettik.”

Hacıosmanoğlu, ayrıca programda bahsettiği PUMA şirketinin sponsorluğu için futbol toplarının ödemesinin TFF hesabı yerine Kırklarelispor’un hesabına gönderilmesi talimatının da aynı kişi tarafından verildiğini belirtti.

‘ESKİ YÖNETİCİLERDEN BU PARAYI GERİ İSTEYECEĞİZ’

Başkan Hacıosmanoğlu, Volkan Can’ın kendisine ulaştığını ve berber IBAN’ını o an yanındaki kişi olduğu için yanlışlıkla verdiğini, sonrasında bu paraların TFF’ye gönderildiğini ve dekontları gösterebileceğini ifade ettiğini aktardı. Hacıosmanoğlu, bu noktada şunları söyledi:

  • “O dekontlarla bunun bir alakası yok. Bu durum da dahil olmak üzere EURO 2024’teki 4.5 milyon euroluk ağırlama masrafıyla ilgili TFF yönetim kurulu kararı alınmamış durumda. Dava açıp eski tüm TFF yöneticilerinden bu parayı geri isteyeceğiz.”

Bu gelişmeler, futbol dünyasında yankı bulmaya devam ederken, Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları merakla takip ediliyor. Kaynak: Sözcü

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Şok Açıklamalar ve Usulsüzlük İddiaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!