1. Haberler
  2. Gündem
  3. TGC’den TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısına Kınama

TGC’den TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısına Kınama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Terör Saldırısına Kınama

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine gerçekleştirilen ve 5 masum insanın hayatını kaybetmesine, 22 kişinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısını şiddetle kınıyor. TGC Yönetim Kurulu, Ankara’da meydana gelen bu menfur olayı lanetleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye’de güvenlik güçlerini ve sivil vatandaşları hedef alan bir terör eylemi daha yaşanmıştır. TUSAŞ’ın Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen bu alçak saldırı, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. 5 kişinin hayatını kaybetmesi ve 22 kişinin yaralanması ile sonuçlanan bu terör eylemini içtenlikle kınıyor, şiddetle lanetliyoruz. Hayatını kaybedenlerin acısını ulusumuzla birlikte yürekten paylaşıyoruz. Ayrıca yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

“Bu tür terör olayları, ülkemizin birliğine ve dayanışmasına asla zarar veremeyecektir.” Olayın bir an önce aydınlatılmasını ve sorumlularının adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. Bu tür hain saldırılar, toplumumuzu daha da kenetleyecek ve terör karşısında ortak duruşumuzu güçlendirecektir.

Kaynak: Sözcü

TGC’den TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısına Kınama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!