1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tokat’ta Aile İçi Husumet Kanlı Bitti: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Tokat’ta Aile İçi Husumet Kanlı Bitti: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın Detayları

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Tokat’ın Topçam Mahallesi, Akşemsettin Caddesi’nde meydana geldi. Aynı evi satın alma isteği nedeniyle aralarında husumet bulunan Birol Gülbüz ile eniştesi Ömer Y. (70) ve oğlu Muhammet Ali Y. (34) caddede karşılaşınca, aralarında tartışma başladı.

Tartışma, kısa bir süre içerisinde büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu esnada, Muhammet Ali Y., babasına saldıran dayısı Birol Gülbüz’ü bıçakladı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı Birol Gülbüz, acil olarak Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı; ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen, ne yazık ki hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Muhammet Ali Y. ile babası Ömer Y. ise, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve ardından gözaltına alındılar.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Bu trajik olay, toplumda infiale neden olurken, aile içindeki husumetin ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Tokat’ta Aile İçi Husumet Kanlı Bitti: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!