1. Haberler
  2. Spor
  3. Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Şampiyonu Olmanın Gururunu Yaşadı

Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Şampiyonu Olmanın Gururunu Yaşadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın son yarışının ardından, büyük bir başarıya imza atan Toprak Razgatlıoğlu, Malaga’dan İstanbul Havalimanı VIP Terminali’ne uçakla geldi. Havalimanında kendisini bekleyen kalabalık, bayraklarla ve coşkulu tezahüratlarla karşılayarak, bu tarihi anı kutladı.

İstanbul’a inişinin ardından bir basın toplantısı düzenleyen Razgatlıoğlu, duygularını paylaşarak, “Gerçekten çok mutluyum. Ülkeme bir dünya şampiyonluğu kazandırdım. Sezonu bu başarıyla tamamlamak benim için tarifsiz bir mutluluk kaynağı. İstiklal Marşı’mızı farklı ülkelerde dinlettik, bu da benim için özel bir anı” şeklinde konuştu.

Sezonun zorluklarına dikkat çeken Toprak, “Başlangıçta BMW ile anlaşmamız, bazı olumsuz yorumlarla karşılaşmamıza sebep oldu. Ancak, sezon içinde 13 kez üst üste birincilikle yeni bir rekor kırdık. Yaşadığım kaza sonrasında büyük bir geri dönüş yaparak tekrar dünya şampiyonu olmayı başardım” diye ekledi.

Razgatlıoğlu, bu başarıda birçok kişinin katkısı olduğunu vurgulayarak, “Herkesin bu başarıda çok büyük emeği var. Türkiye Motor Sporları Federasyonu’na, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ve Red Bull’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seneye de dünya şampiyonluğunu kazanmayı hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Şampiyonu Olmanın Gururunu Yaşadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!