1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor-Fenerbahçe Müsabakası Soruşturması Devam Ediyor

Trabzonspor-Fenerbahçe Müsabakası Soruşturması Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor-Fenerbahçe Müsabakası ile İlgili Soruşturma Süreci

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan elde edilen bilgilere göre, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında gerçekleşen müsabakadaki olaylarla ilgili olarak başlatılan soruşturmalar devam ediyor. Bu kapsamda, sahaya giren bazı şahısların kimlikleri belirlendi ve bunlar hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Sahaya giren H.Ç, K.O, O.B, A.A, M.H.K, E.Y, E.Y, G.Ç, H.Ş, M.B, M.O, Ö.F.Ş, R.B, S.A, S.K, A.S, Y.Ç, M.A.K, Y.E, Y.K, F.B, H.E ve R.A isimli kişiler hakkında, 6222 sayılı yasanın 17/1 maddesi delaletiyle 5237 sayılı yasanın 86/2 maddesi uyarınca dosyaların uzlaştırma bürosuna gönderilmesine karar verildi.

Egemen Korkmaz’ın Dosyası da Uzlaştırma Bürosuna Gönderildi

Aynı olaylar çerçevesinde, Fenerbahçe futbolcuları Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde, İrfan Can Eğribayat ve o dönem Fenerbahçe’de forma giyen Michy Batshuayi hakkında da dosyalarının uzlaştırma bürosuna gönderilmesine karar verildi. Bunun yanı sıra, eski Trabzonspor Kulübü yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz‘ın dosyası da uzlaştırma bürosuna iletildi.

Yürütülen soruşturma sonucunda, eylemi meşru müdafaa kapsamında kalan diğer Fenerbahçeli futbolcular hakkında ise kovuşturmaya yer olmadığına dair karar alındığı bildirildi. Yaşanan olaylarda sahaya giren ancak herhangi bir futbolcuya fiziksel saldırıda bulunmayan toplamda 84 taraftar hakkında da adli işlem yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: Sözcü

Trabzonspor-Fenerbahçe Müsabakası Soruşturması Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!