1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’un Eski Futbolcusu Selahattin Altın Vefat Etti

Trabzonspor’un Eski Futbolcusu Selahattin Altın Vefat Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor camiası, bir dönem futboluna damga vuran önemli bir ismi daha kaybetti. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 1967-68 ve 1968-69 sezonlarında bordo-mavili formayı terleten Selahattin Altın’ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Selahattin Altın, sadece futbolculuğuyla değil, aynı zamanda divan kurulu üyesi olarak da Trabzonspor’a hizmet vermiştir.

Başsağlığı Açıklaması

Açıklamada, “Aynı zamanda eski oyuncularımızdan Mehmet Camil Altın’ın ağabeyi olan Selahattin Altın’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Cenazesi, yarın ikindi namazını müteakip Gölçayır Baş Mahalle Camii’nden kaldırılacaktır.” ifadeleri yer aldı.

Bu üzücü haber, Trabzonspor taraftarlarını derinden etkiledi. Selahattin Altın, futbol kariyeri boyunca gösterdiği performansla birçok genç futbolcuya örnek olmuş, Trabzonspor’un tarihine adını yazdırmayı başarmıştır.

Selahattin Altın’ı kaybetmenin acısını yaşayan camia, bu vesileyle futbolculuk kariyerine ve kulübe olan katkılarına bir kez daha saygı duruşunda bulunmuştur.

Trabzonspor’un Eski Futbolcusu Selahattin Altın Vefat Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!