1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor’un Zorlu Sezon Başlangıcı ve Efsaneler Turnuvası

Trabzonspor’un Zorlu Sezon Başlangıcı ve Efsaneler Turnuvası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un Zorlu Sezon Başlangıcı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig ve Avrupa kupası mücadelesi verdiği sezonun ilk bölümünde beklenmedik zorluklarla karşılaştı. Bordo-mavililer, Süper Lig ve Avrupa arenalarında oynadığı toplam 13 maçta yalnızca 3 galibiyet elde ederek, %23’lük bir galibiyet oranıyla mücadele etti. Bu dönemde 8 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, 2 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı. Avrupa kupalarında çok erken veda eden Trabzonspor, ligde de 8. hafta sonunda oynadığı 7 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet ve 6 beraberlik alarak 9 puan toplayarak 10. sırada yer aldı.

Bordo-mavili takım, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa maçlarına ve Süper Lig’in ilk haftasındaki Sivasspor karşılaşmasına çıkarken, bu süreçte 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Ligin 2. haftasında Eyüpspor’a konuk olan Trabzonspor, geçici görevde olan futbol genel direktörü İhsan Derelioğlu yönetiminde bu karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Daha sonra göreve getirilen Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ise ligde 4 beraberlik ve 1 galibiyet elde ederek toplam 7 puana ulaştı.

Efsaneler Filistin İçin Sahada

Trabzonspor Kulübü, bu yıl yaşamlarını yitiren Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, eski başkanlar Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anısına anlamlı bir etkinlik düzenleyecek. Bordo-mavili ekibin efsane oyuncuları, Filistin yararına gerçekleştirilecek turnuvada sahaya çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in yanı sıra Abdullah Ercan, İbrahima Yattara ve Şota Arveladze gibi önemli isimler, bugün ve yarın Avni Aker Millet Bahçesi’nde düzenlenecek maçlarda futbolseverlerle buluşacak.

Trabzonspor’un Zorlu Sezon Başlangıcı ve Efsaneler Turnuvası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!