1. Haberler
  2. Dünya
  3. Trump, Kamala Harris ile Tartışma Yapmayacak

Trump, Kamala Harris ile Tartışma Yapmayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trump, Harris ile Tartışmaya Katılmayacağını Duyurdu

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, anketlerdeki üstünlüğünü öne sürerek, Demokrat rakibi Kamala Harris ile bir canlı yayında tartışma yapmayacağını açıkladı. Trump, bu açıklamayı kendisine ait sosyal medya platformu Truth Social üzerinden yaptı.

Trump, Fox News’ün canlı yayın tartışması teklifini değerlendirerek, tartışılacak yeni bir konu olmadığını belirtti ve teklifi reddetti. “Son iki tartışmayı kazandım. Ayrıca anketlerde önde gidiyorum ve fark gittikçe açılıyor. Tüm salıncak eyaletlerde öndeyim.” ifadelerini kullandı.

Trump, tartışma yapılması için gerekli bir zeminin kalmadığını belirterek, “Rövanş olmayacak. Çok geç kalındı, oylama çoktan başladı. (ABD Başkan Yardımcısı) Kamala, (ABD Başkanı) Joe Biden’dan farklı bir şey yapmayacağını açıkça ifade etti. Yani tartışılacak bir şey yok.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Öte yandan, Fox News, ay sonunda Trump ile Harris arasında bir canlı tartışma programı teklifinde bulunduğunu duyurmuştu. Trump, Harris’ten önce Demokratların başkan adayı olan Joe Biden ile 27 Haziran’da ilk canlı yayın tartışmasına çıkmış, 10 Eylül’de ise Harris ile yaklaşık 1,5 saat süren bir tartışma gerçekleştirmişti.

Her iki taraf, yaptıkları ilk münazarada iç politika, ekonomi, sınır güvenliği ve dış politika gibi birçok önemli başlıkta görüşlerini paylaşmıştı.

Kaynak: Sözcü

Trump, Kamala Harris ile Tartışma Yapmayacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!