1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türk Devletleri Teşkilatı Sağlık Bakanları Toplantısı Azerbaycan’da

Türk Devletleri Teşkilatı Sağlık Bakanları Toplantısı Azerbaycan’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Devletleri Teşkilatı Sağlık Bakanları Toplantısı

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 4. Sağlık Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’a gelen Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, temaslarına başladı. Ziyaretinin ilk gününde, Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev‘in mezarını ziyaret eden Bakan Memişoğlu, burada saygı duruşunda bulunarak, Aliyev’in anısını andı.

Bakan Memişoğlu, bu anlamlı ziyaretin ardından Azerbaycan ve Türk şehitliklerini de ziyaret ederek, iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını bir kez daha pekiştirdi. Şehitliklerde çelenk bırakan Memişoğlu, dualar ederek, şehitlerin ruhlarına saygı gösterdi. Bu tür ziyaretlerin, Türk milletinin geçmişine ve değerlerine olan bağlılığının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Yarın, Şuşa şehrinde gerçekleştirilecek olan TDT 4. Sağlık Bakanları Toplantısı’na katılacak olan Bakan Memişoğlu, toplantının Türk dünyası için önemli bir platform olduğuna dikkat çekti. Bu toplantının, sağlık alanındaki işbirliğini güçlendirmek ve ortak sağlık politikaları geliştirmek adına büyük bir fırsat sunduğunu belirtti.

Türk Devletleri Teşkilatı Sağlık Bakanları Toplantısı Azerbaycan’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!