1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye A Milli Takımı, Karadağ’ı 1-0 Mağlup Etti

Türkiye A Milli Takımı, Karadağ’ı 1-0 Mağlup Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye A Milli Takımı Karadağ’ı 1-0 Yendi

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki üçüncü maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Samsun’da ağırladığı Karadağ’ı 1-0’lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı.

Karadağ ile oynanan maçın zorlu geçeceğini bildiklerini belirten Montella, “Çok güzel bir galibiyet aldık. Rakip, iyi defans yapan ve kapanan bir ekip. Ancak buna rağmen 29 şut atmayı başardık ve maçı kazanmayı hak ettik. Maçı domine ettik, 70. dakikada golü bulduk. Daha önce de gol atma fırsatlarımız vardı. O dakikadan sonra da maçı kontrol altında tutmaya devam ettik ve birçok pozisyon ürettik. Sonuç olarak, kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun “Milli takımda bir santrafor sorunu var mı?” şeklindeki sorusuna yanıt veren Montella, “Bu soruyu özlemiştim. Bir yıldır bu konuyla ilgili tartışıyoruz. Benim gollerin yalnızca 9 numaralar tarafından atılmasını istemem gibi bir düşüncem yok. Örneğin, bugün golü İrfan Can attı ve galip geldik. İlla ki bir 9 numaranın gol atması gerekmiyor. Herkesin gol atmasını tercih ederim” dedi.

Montella, ceza sahasına yapılan ortaların kalitesini artırma hedeflerinden de bahsetti. “Ortalarımızda kalite artırılabilir. Pozisyon alma yeteneğimizi de geliştirmemiz gerekiyor. Kadro kalitemiz gün geçtikçe yükseliyor ve bu durum, ilk 11’i oluştururken benim için zorluk yaratıyor. Kalitemiz arttıkça, her maç için kadro oluştururken daha fazla zorlanacağım” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

Türkiye A Milli Takımı, Karadağ’ı 1-0 Mağlup Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!