1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye – İzlanda Maçının Oynanıp Oynanmayacağı Belirsiz

Türkiye – İzlanda Maçının Oynanıp Oynanmayacağı Belirsiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye – İzlanda Maçı Üzerine Gelişmeler

UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup 4’üncü maçında Türkiye, deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Bugün saat 21.45’te oynanması planlanan bu önemli karşılaşmanın ertelenme ihtimali giderek güçleniyor.

Zemin Sorunları ve Sakatlık Riski

TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, maçın durumu hakkında yaptığı açıklamada, “Maçın oynanması oldukça zor görünüyor. Sakatlık riskini göze almak istemiyoruz çünkü değerli oyuncularımız var.” ifadelerini kullandı. Otyakmaz, zeminle ilgili olarak, “Zeminin altı taşlarla dolu, bu nedenle büyük ihtimalle karşılaşma ertelenecek.” şeklinde konuştu.

TFF 1’inci Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ve TFF Milli Takım Sorumlusu Ceyhun Kazancı, TSİ 13.30 civarında mücadelenin oynanacağı Laugardalsvöllur Stadyumu’na gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyet, zemin durumunu yerinde görmek için stadyumda bir süre kaldıktan sonra buradan ayrıldı.

UEFA’nın bugün saat 17:00’de gerçekleştireceği eşgüdüm toplantısı ile birlikte nihai kararın açıklanması bekleniyor. Bu durum, hem oyuncular hem de teknik ekip için büyük bir merak konusu haline geldi.

Kaynak: Sözcü

Türkiye – İzlanda Maçının Oynanıp Oynanmayacağı Belirsiz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!