1. Haberler
  2. Gündem
  3. Uludağ’da Kar Yağışı Başladı ve Kayak Sezonu İçin Umut Veriyor

Uludağ’da Kar Yağışı Başladı ve Kayak Sezonu İçin Umut Veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uludağ’da Kar Yağışı Başladı

Öğleden sonra etkisini artıran yağmur, Uludağ’da yerini kara bıraktı. Sıcaklık, en yüksek 7, en düşük ise sıfırın altında 1 derece olarak ölçüldü. Yağışlar, karla karışık yağmur şeklinde devam etmekte.

Hafta Boyu Kar Yağışı Bekleniyor

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre, karla karışık yağmurun yarın da sürmesi bekleniyor. 19 Ekim Cumartesi günü itibarıyla yağışların sona ermesi ve güneşli havanın etkisini göstermesi öngörülüyor. Ancak, Uludağ’da önümüzdeki hafta boyunca kar yağışı beklenmiyor.

Kayak sezonunun Aralık ayının ortalarında açılması beklenen Uludağ’da, geçen yıl mevsimin ilk karı 22 Eylül’de yağmış ve yalnızca 5 dakika sürmüştü. Bu yıl ise, kayak tutkunları için umut verici gelişmeler yaşanıyor.

Yerli ve yabancı turistlerin ilgiyle beklediği kar yağışları, Uludağ’da kış sezonunun başlaması için önemli bir gösterge. Kayak merkezinin hazırlıkları ve kar yağışı ile birlikte, kış sporları tutkunlarının da bölgeye akın etmesi bekleniyor.

Uludağ’da kayak sezonunun açılışı için gözler, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek hava koşullarına çevrildi. Bu süreçte, hem yerel halk hem de tatilciler, kar yağışını heyecanla takip ediyor.

Kaynak: Sözcü

Uludağ’da Kar Yağışı Başladı ve Kayak Sezonu İçin Umut Veriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!