1. Haberler
  2. Spor
  3. Ümit Milli Takım, Letonya’yı 3-0 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Elde Etti

Ümit Milli Takım, Letonya’yı 3-0 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Elde Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümit Milli Futbol Takımı, Letonya’yı 3-0 Mağlup Etti

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki 9. maçında Letonya ile karşı karşıya geldi. Milliler, karşılaşmayı 3-0’lık net bir skorla kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Maçın gollerini sırasıyla 35. dakikada Erencan Yardımcı, 56. dakikada Bartuğ Elmaz ve 65. dakikada Poyraz Efe Yıldırım kaydetti. Bu zafere, 26 Eylül’de Ümit Milli Takım’ın başına geçen Gökhan Gönül, teknik direktör olarak çıktığı ilk maçında ulaşmış oldu.

Bu galibiyetle Türkiye, gruptaki toplam puanını 13’e çıkardı ve dördüncü galibiyetini elde etti. Öte yandan, Letonya ise 8 puanda kalarak beşinci yenilgisini yaşamış oldu. Milliler, daha önce finallerde yer alma şansını kaybetmişti, ancak bu galibiyet, gelecek için umut verici bir sinyal olarak değerlendirildi.

  • Stat: Atatürk Olimpiyat Stadyumu
  • Hakemler: Daniyar Sakhi, Sergei Vassyutin, Yevgeniy Karlov (Kazakistan)
  • Türkiye: Emre Bilgin, Uğur Kaan Yıldız (Dk. 82 Ayberk Karapo), Emin Bayram, Taha Altıkardeş, Ahmetcan Kaplan, Yunus Emre Konak (Dk. 72 Demir Ege Tıknaz), Bartuğ Elmaz, Livan Burcu (Dk. 82 Yasin Özcan), Aral Şimşir, Ömer Faruk Beyaz (Dk. 72 Emircan Gürlük), Erencan Yardımcı (Dk. 64 Poyraz Efe Yıldırım)
  • Letonya: Beks, Novikovs, Vientiess, Kudelkins, Maslovs (Dk. 81 Valmiers), Rascevskis (Dk. 72 Rekis), Anmanis, Penkevics (Dk. 72 Patrikejevs), Melkis, Patika (Dk. 64 Puzirevskis), Melnis (Dk. 64 Grabovskis)
  • Goller: Dk. 35 Erencan Yardımcı, Dk. 56 Bartuğ Elmaz, Dk. 65 Poyraz Efe Yıldırım (Türkiye)
  • Sarı kart: Dk. 88 Yasin Özcan (Türkiye)

Kaynak: Sözcü

Ümit Milli Takım, Letonya’yı 3-0 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Elde Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!